Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Dezastru in Mozambic

Sunt deja cazuri confirmate de holera in Mozambic, dupa ce tara a fost lovita de un ciclon devastator. Cel putin cinci cazuri de holera au fost confirmate in oraşul-port Beira unde locuiesc 500.000 de oameni. Multi gasesc cu dificultate apa potabila sau apa sanitara. Cel putin 1.000 si-au pierdut viata. Organizatia Mondiala a Sanatatii se teme de un al doilea dezastru daca se vor raspandi boli cauzate de apa contaminata, precum holera. Au fost trimise in jur de 900.000 de vaccinuri impotriva holerei. Recent, George Thomas a stat de vorba cu Angel Poorman de la lucrarea „Iris Relief” depre situatia de acolo in timp ce ajuta pe victimele inundatiilor.

George Thomas: Care este cea mai mare sursa de ingrijorare a populatiei in momentul de fata?

Angel Poorman: In momentul de fata inundatiile reprezinta o problema majora. Incercam sa salvam vieti. Noi suntem aici de o saptamana. Nivelul apelor creste. La fata locului nu se afla doar „Iris Relief” ci si o divizie de la „Iris Global”. Am trimis si un avion acolo ca sa putem face o evaluare, sa vedem situatia, sa ii gasim pe cei care inca nu au fost evacuati.

George Thomas: Ce masuri a luat guvernul din Mozambic si cum sunt ajutati cei sinistrati?

Angel Poorman: Am trimis repede oameni la fata locului ca sa vedem cum putem sa ajutam guvernul. Ei aduc avioane si iau legatura cu alte agentii care vin sa evalueze situatia si sa ajute. Programul Alimentar Mondial a fost printre primele agentii care a ajuns la fata locului. Ei au adus mancare. Stim ca fara mancare si apa oamenii mor.

George Thomas: Cum putem sa ne rugam pentru cei afectati?

Angel Poorman: Vrem sa implicam si alte agentii. Am vorbit cu „Direct Relief”. Vrem sa colaboram cu ei ca sa ne infromeze si vrem sa trimitem si medicamente.

George Thomas: Va multumesc!

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 768 - martie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.