Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

O familie a supravietuit unei tornade fiindca s-a adapostit intr-o debara de rugaciune

Luna trecuta, o tornada devastatoare a lovit comitatul Lee (Lii) din Alabama. O familie crestina a supravietuit in mod miraculos. Ei s-au refugiat intr-o debara de rugaciune, care a fost singura parte din casa care a ramas in picioare. Un capelan de la Billy Graham Rapid Response Team a spus povestea lor si a incarcat o poza cu urmatoarea descriere: „Tocmai am plecat de la o familie care a supravietuit tornadei. Singura parte care a ramas in picioare din casa lor a fost debaraua. Este debaraua de rugaciune a bunicii. Si toata familia a supravietuit. Dumnezeul meu este uimitor.” Tornada a ucis 23 de oameni. Capelanul spune ca acest miracol se poate datora numai lui Dumnezeu.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 768 - martie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.