Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

O familie a supravietuit unei tornade fiindca s-a adapostit intr-o debara de rugaciune

Luna trecuta, o tornada devastatoare a lovit comitatul Lee (Lii) din Alabama. O familie crestina a supravietuit in mod miraculos. Ei s-au refugiat intr-o debara de rugaciune, care a fost singura parte din casa care a ramas in picioare. Un capelan de la Billy Graham Rapid Response Team a spus povestea lor si a incarcat o poza cu urmatoarea descriere: „Tocmai am plecat de la o familie care a supravietuit tornadei. Singura parte care a ramas in picioare din casa lor a fost debaraua. Este debaraua de rugaciune a bunicii. Si toata familia a supravietuit. Dumnezeul meu este uimitor.” Tornada a ucis 23 de oameni. Capelanul spune ca acest miracol se poate datora numai lui Dumnezeu.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 768 - martie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.