Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Criza medicala in Venezuela

Prabusirea sistemului medical din Venezuela a dus la aparitia unor boli care ar fi putut fi prevenite, cum ar fi pojarul sau difteria. Un raport realizat de Human Rights Watch si Johns Hopkins a chestionat mai multi refugiati din Columbia si Brazilia, printre care si cadre medicale. Se estimeaza ca deja au avut loc 9.300 de cazuri de pojar in Venezuela, din iunie 2017 in timp ce intre 2008 si 2015 s-a raportat un singur caz. S-au gasit 2.500 de cazuri de difterie, din iulie 2016. Omul tare al Venezuelei, Nicolas Maduro a oprit intrarea unor ajutoare umanitare si medicale. Raportul face apel la ONU sa intervina, pentru ca ajutoarele sa poata intra in tara.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 769 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.