Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Refugiatii din Venezuela trec granita pentru a primi ingrijiri medicale

Din cauza crizei medicale din Venezuela, multi se refugiaza in Columbia. Chuck Holton ne spune din Cúcuta ca Operation Blessing de la CBN se afla la fata locului pentru a acorda ajutor.

Chuck Holton: Reteaua electrica din Venezuela este pe cale sa se prabuseasca, fapt ce a dus luna trecuta la numeroase intreruperi de curent. Potrivit expertilor, infrastructura veche a suferit daune ireparabile. Si oamenii si-au pierdut rabdarea, dupa ce zile intregi nu au avut lumina, apa si semnal. Acesta este spitalul public din Cúcuta si acest loc este plin de venezueleni care au venit pentru tratament, deoarece nu sunt spitale in Venezuela care ar putea trata oamenii care au nevoie de dializa, femei gravide, oameni cu o rana provocata de o impuscatura. Indiferent de probleme, ei trec raul si vin la acest spital pentru a primi ajutor. Spitalul a cheltuit deja mai bine de 15 milioane de dolari pentru tratamentul venezuelenilor care nu isi pot permite sa plateasca. Pentru cei care nu reusesc sa ajunga in Columbia, intreruperile de curent au consecinte letale. Acest barbat si-a pierdut sotia.

Barbat din Venezuela: A murit din cauza ca nu a primit ajutor medical la spital. Spitalul nu a avut medicamente. Astfel, dragostea vietii mele si mama copiiior mei a murit. M-am saturat de acest guvern. Guvernul ne ucide! Ne ucide prin foamete si prin lipsa asistentei medicale. Nu ma mai tem! Fa ce vrei cu mine, Maduro! Mi-ai omorat sotia! Ucide-ma!

Chuck Holton: In toiul disperarii, Operation Blessing aduce nadejde. Dincolo de ganita, acest centru de distributie de la OB distribuie refugiatilor medicamente si alte ajutoare. Multi venezueleni vin de departe.

Femeie din Venezuela: Acasa am asteptat de la ora 8 dimineata pana la patru dupa-masa ca sa fim consultati de un medic. Medicul mi-a spus ca bebelusul are nevoie de antihistaminice care, insa, nu s-au gasit acolo. Daca mi-as fi lasat copilul acolo, el ar fi murit, deoarece acolo nu se lucreaza in spitale.

Chuck Holton: Operation Blessing ii ajuta pe nevoiasi aici, dar nevoile sunt si mai mari in Venezuela.

Femeie din Venezuela: Pacat ca nu puteti duce aceste medicamente in Venezuela. Oamenii de acolo au mare nevoie de ele. Este trist. Aici, ma puteti ajuta, dar acei oameni nu primesc ajutor, deoarece nu pot trece granita.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 769 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.