Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Rugaciunea unei mame pentru baiatul ei dependent de jocuri video

Cand un baiat vietnamez de 11 ani, dependent de jocuri video violente, a vrut sa se sinucida, mama lui a stiut ca el are nevoie de Cuvantul lui Dumnezeu. Cand i-a aratat seria de desene animate „Cartea Cartilor” de la CBN, totul s-a schimbat. Lucille Tallusan vine cu detalii din Hanoi.

Lusille Talusan: Dependenta lui Minh Viet de jocurile video violente a inceput la varsta de opt ani. De atunci, s-a jucat cate doua ore pe zi.

Minh Viet: Clipesc mult.

Lusille Talusan: Mai alarmant decat clipitul este faptul ca aceste jocuri l-au determinat pe Minh Viet sa se gandeasca la suicid cand mama lui l-a certat si i-a luat tableta.

Minh Viet: Am plans si am vrut sa ma sinucid, sa ma arunc de la etaj.

Lusille Talusan: Ai vazut asa ceva in jocuri?

Minh Viet: Da, in jocurile video personajele sar de la etaj.

Ngocanh Le: A spus ca se va sinucide, ca nu poate sa faca fata asteptarilor adultilor si ca este un ratat.

Lusille Talusan: Fiind crestina, mama lui Minh Viet, Ngocanh Le a stiut ca rugaciunea si Cuvantul lui Dumnezeu pot rezolva problema fiului ei. Ea a stiut ca Minh Viet avea nevoie de ceva care sa ii distraga atentia de la jocuruile video. De aceea Ngocanh Le este foarte multumitoare ca „Cartea Cartilor” a ajuns in Vietnam, in limba vietnameza.

Ngocanh Le: Ii place foarte mult „Cartea Cartilor”. A trecut de la jocurile video la „Cartea Cartilor”. Acum intelege mai bine Biblia. Cateodata imi spune ca se simte un pacatos si ca Dumnezeu l-a mantuit. A fost atins de Dumnezeu si acum invata mai bine la scoala.

Lusille Talusan: Prin „Cartea Cartilor” Minh Viet a aflat cat de mult il iubeste Isus.

Minh Viet: Il iubesc pe Isus pentru ca m-a mantuit de multe ori.

Lusille Talusan: In Vietnam, 7.000 de copii ajung sa cunoasca Cuvantul lui Dumnezeu prin „Cartea Cartilor”. Echipa CBN din Vietnam se roaga sa creasca numarul bisericilor care folosesc „Cartea Cartilor”, astfel incat copii ca Minh Viet care au fost ispititi de diavol, sa fie mantuiti. Minh Viet isi invita prietenii la orele de studiu pe „Cartea Cartilor”, mai ales pe cei care trebuie sa scape de dependenta de jocuri video.

Minh Viet: Am un prieten in Saigon si i-am spus sa se lase de jocuri video si sa se uite la „Cartea Cartilor”.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 769 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.