Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Un baiat din India L-a cunoscut pe Isus prin Cartea Cartilor

Krishna era dus de tatal lui la multe festivaluri hinduse, ca sa se inchine lui Dumnezeu.

George Thomas: Dar Krishna spune ca nu L-a intalnit pe Dumnezeu, pana cand nu a participat la un program dupa ore, unde invatatoarea le-a artatat un episod din „Cartea Cartilor” de la CBN.

Reporter: Krishna, baiatul de 9 ani, inca isi aduce aminte cum mergea cu talal sau la festivaluri si altare hinduse ca sa se roage.

Krishna: Cand am fost la gradinita l-am intrebat pe tatal meu cine este Dumnezeu. Imi amintesc de niste rugaciuni hinduse si ca am turnat apa pe ofranda. Eram derutat. M-am intrebat oare cum arata Dumnezeu. Arata ca statuile?

Reporter: Apoi, Krishna a participat la un program dupa ore. Acolo a vazut episodul „Cuptorul aprins” al seriei „Cartea Cartilor” de la CBN.

Krishna: Li s-a spus sa se inchine la statuia regelui, dar ei au refuzat. Ei stiau ca Dumnezeu ii va proteja.

Reporter: Ce a urmat dupa aceea, a uimit-o pe invatatoarea lui.

Invatatoare: Imi amintesc ca deododata Krishna si-a ridicat mana si a intrebat: „Asta inseamna ca nu trebuie sa ne inchinam la statui si la idoli?” I-am spus ca noi ne inchinam doar la Isus Hristos care a creat cerurile si pamantul.

Reporter: Dupa ce a primit raspunsul, Krishna a luat o decizie.

Krishna: Mi-am ridicat mana pentru ca am vrut sa Il accept in inima mea pe Isus drept Mantuitor.

Reporter: Lui Krishna ii place sa vorbeasca familiei sale despre „Cartea Cartilor” si despre Isus. Se roaga ca tatal si bunicii sai sa il cunoasca pe Isus.

Krishna: Sunt asa de multumitor pentru ca am aflat ca trebuie sa ne inchinam doar Domnului Isus. Va multumesc ca ati impartasit „Cartea Cartilor” cu mine.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 770 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.