Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

AONEWS 19-21 aprilie 2019

Ultimele stiri crestine la Alfa Omega TV:

1. Intrebarile aparute dupa incendiul de la Notre-Dame. Misterul celor 23 de minute pierdute

A trecut emoţia, au aparut intrebarile dupa incendiul de la Notre-Dame. 23 de minute au trecut din momentul in care au sunat alarmele de incendiu şi pana cand focarul a fost identificat. Niciun muncitor de pe şantierul restaurarii nu era la lucru, scrie Digi24.

30 de oameni au fost deja audiaţi in ancheta şi o prima ipoteza dupa marturiile lor este ca incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit. Intre timp, preşedintele Franţei are planuri mareţe şi vrea sa recladeasca porţiunile distruse de foc in numai cinci ani, iar premierul face apel catre toţi arhitecţii din lume sa vina cu propuneri pentru reconstruirea turlei centrale.

Johann Vexo, organist: „Cam la 15 minute dupa ce a inceput slujba, s-a declanşat alarma de incendiu in catedrala. Dupa 20 de minute de la declanşarea alarmei, cand am plecat din catedrala, in jur de 6:45, nu am vazut nici foc, nici fum, nici pompieri”.

23 de minute s-au scurs pana cand angajaţii au gasit locul care ardea. Experţii spun ca edificiul a fost, literalmente, la cateva minute de distrugerea totala. In ciuda incendiului violent, parţi din nava centrala par complet neatinse de foc.

2. Cel putin 29 de turisti straini au murit intr-un accident in Madeira

Cel puţin 29 de turişti germani, 11 barbaţi şi 18 femei, şi-au pierdut viaţa miercuri intr-un accident rutier petrecut pe insula portugheza Madeira, informeaza agenţiile de presa internaţionale, relateaza Agerpres.

Armata a fost mobilizata şi a pus la dispoziţie avioane cu care cei grav raniţi ar urma sa fie transferaţi pe continent. In acelaşi timp, a fost deschisa o ancheta pentru a stabili in ce imprejurari şoferul a pierdut controlul volanului pe o secţiune dificila de drum.

Autocarul mergea pe un drum ingust, pe un deal, in momentul in care şoferul a pierdut controlul. Vehiculul s-a rostogolit de mai multe ori şi s-a oprit intr-o casa. In autocarul rasturnat erau 55 de turişti din Germania, şoferul şi ghidul local.

3. Sanatatea copiilor: argumente Pro şi Contra vaccin

Anual, in lume, peste trei milioane de copii mor din cauza maladiilor contagioase, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sanataţii (OMS). In Republica Moldova, aceste maladii reprezinta a doua cea mai frecvent intalnita boala la copiii de pana la 17 ani, dupa bolile aparatului respirator, scrie Ziarul de garda.

Doar in 2016, la fiecare 1000 de copii au fost inregistrate 50 de cazuri de boli infecţioase, potrivit Biroului Naţional de Statistica.

Focarul de rujeola, infecţie virala contagioasa, inregistrat in Rep. Moldova, s-a soldat, de la inceputul anului 2018 pana in septembrie, curent, cu 281 cazuri de imbolnavire, arata datele Ministerului Sanataţii, Muncii şi Protecţiei Sociale (MSMPS).

Autoritaţile din sanatate susţin ca focarul de rujeola s-a extins din cauza refuzului parinţilor de a-şi vaccina copiii, singura şi cea mai eficienta metoda de prevenire a acestei maladii fiind vaccinarea. Aceste declaraţii, dar şi Legea cu privire la supravegherea de stat a sanataţii publice, art 52 (6), care le interzice copiilor nevaccinaţi inscrierea in gradiniţe şi şcoli, au provocat un val de reacţii pro şi contra vaccin.

4. Romania s-a inteles cu Pakistanul sa primeasca 500.000 de oameni in IT, medicina, constructii si inginerie

Romania vrea sa importe pe piaţa muncii peste 500.000 de pakistanezi pana in 2020, pentru a acoperi o parte din deficitul de forţa de munca din ţara, spune Zulfikar Bukhari, asistent special al premierului din Pakistan pe probleme externe şi dezvoltarea resurselor umane dupa o intalnire cu ambasadorul Romaniei in Pakistan, Niculaie Goia, citat de presa locala.

Potrivit Associated Press of Pakistan, iniţiativa de intalnire intre cele doua autoritaţi pentru a discuta despre problema forţei de munca a fost lansata de Niculaie Goia.

Ambasadorul Romaniei in Pakistan a spus ca Romania cauta circa 1 milion de angajaţi din mai multe ţari, pe fondul migraţiei romanilor catre alte ţari europene, care s-a ridicat la cote alarmante.

Mai multe stiri crestine gasiti la: https://alfaomega.tv/stiri#axzz5lzLuZ71S 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.