Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Trepte istorice

Un set de scari pe care se crede ca ar fi urcat Isus inainte de rastignire a fost inaugurat la Roma. Potrivit ABC News, cele 28 de trepte sunt cunoscute sub numele de Scala Sancta sau „Scara Sfanta”. Se crede ca treptele vin din palatul lui Pontiu Pilat din Ierusalim. Pe aceste trepte a urcat Isus inainte sa fie interogat si condamnat la moarte prin rastignire de guvernul roman. Scarile au fost aduse la Roma in secolul al IV-lea de catre Sf. Elena, mama imparatului Constantin. Restaurarea treptelor s-a incehiat tocmai inainte de Paste.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 771 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.