Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Raspandirea Evangheliei prin arta

In tinerete, Joe Castillo a descoperit darul sau pentru arta. Cand a devenit un crestin, el s-a folosit de acel dar pentru a le vorbi oamenilor de Hristos. Dar Joe (Gio) foloseste un mijloc foarte diferit pentru a-si spune povestile: nisipul. Uitati-va la povestea Pastelui asa cum nu ati vazut-o pana acum.

Joe Costillo: Povestea incepe in Gradina Ghetsimani, langa Ierusalim, pe un munte. Acolo Si-a dus Hristos ucenicii sa se roage. El a stiut cu ce se va confrunta desi ucenicii nu au stiut nimic. El a fost dus in fata curtii si a fost batjocorit. A fost batut si a fost biciuit. A trecut prin acele chinuri si a avut multe rani. A fost batut asa de tare, incat a avut nevoie de ajutor ca sa Isi duca crucea. A purtat cununa cu spini pe care I-au pus-o pe cap. Pe cruce, El a spus aceste cuvinte: „Tata, iarta-i, caci nu ştiu ce fac!” L-au pus in mormant si au pravalit o piatra mare la uşa mormantului. Noaptea, usa mormantului s-a deschis si Omul, despre care toti credeau ca a murit, a inviat din morti si mormantul a fost gol. Hristos a vrut sa apara ucenicilor pentru a risipi orice dubiu. Astfel, El a aparut in fata ucenicilor ca sa le arate ranile de pe maini si de pe coaste pentru ca ei sa creada ca El S-a intors din morti.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 771 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.