Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Raspandirea Evangheliei prin arta

In tinerete, Joe Castillo a descoperit darul sau pentru arta. Cand a devenit un crestin, el s-a folosit de acel dar pentru a le vorbi oamenilor de Hristos. Dar Joe (Gio) foloseste un mijloc foarte diferit pentru a-si spune povestile: nisipul. Uitati-va la povestea Pastelui asa cum nu ati vazut-o pana acum.

Joe Costillo: Povestea incepe in Gradina Ghetsimani, langa Ierusalim, pe un munte. Acolo Si-a dus Hristos ucenicii sa se roage. El a stiut cu ce se va confrunta desi ucenicii nu au stiut nimic. El a fost dus in fata curtii si a fost batjocorit. A fost batut si a fost biciuit. A trecut prin acele chinuri si a avut multe rani. A fost batut asa de tare, incat a avut nevoie de ajutor ca sa Isi duca crucea. A purtat cununa cu spini pe care I-au pus-o pe cap. Pe cruce, El a spus aceste cuvinte: „Tata, iarta-i, caci nu ştiu ce fac!” L-au pus in mormant si au pravalit o piatra mare la uşa mormantului. Noaptea, usa mormantului s-a deschis si Omul, despre care toti credeau ca a murit, a inviat din morti si mormantul a fost gol. Hristos a vrut sa apara ucenicilor pentru a risipi orice dubiu. Astfel, El a aparut in fata ucenicilor ca sa le arate ranile de pe maini si de pe coaste pentru ca ei sa creada ca El S-a intors din morti.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 771 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.