Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Interviu cu medicul misionar Klaus Dieter-John

Pentru un medic misionar, credinta in Dumnezeu a fost mereu o lupta, mai ales cand s-a mutat in America de Sud pentru a-i sluji pe saracii din zona. Recent, Klaus Dieter-John mi-a spus cum rugaciuni disperate au dus la niste miracole extraordinare. Astfel, s-a reusit constuirea unui spital modern in muntii peruvieni.

George Thomas: Vorbiti-ne despre influenta pe care acest spital o are asupra vietilor oamenilor din Peru.

Klaus Dieter-John: Spitalul a fost fondat in 2007 si functioneaza de 11 ani. Pana acum am tratat 330.000 de pacienti. Insa, ei au venit cu prieteni si rude, astfel am tratat cam 500.000 de peruvieni la spital. Incepem fiecare dimineata cu un serviciu. Pana acum celebrat 3.000 de servicii si 500.000 de peruvieni au auzit povestea rastignirii lui Isus, a mormantului gol si a nadejdei intr-o viata eterna. 80% dintre pacientii pe care i-am tratat au fost saraci, indieni din tribul Quechua, descendetii incasilor. Ei traiesc in conditii mizerabile. Multi dintre ei nu au apa potabila, nu au electricitate. Ei vin la un spital care seamana cu un spital din Virginia Beach, din Washington sau Orlando, la un spital foarte modern.

George Thomas: Cand tratati peruvienii la spital, care este nadejdea dumneavostra, pe langa faptul ca vor primi tratament pentru afectiuni fizice, care este nadejdea dumneavostra legata de experienta cu care vor parasi spitalul?

Klaus Dieter-John: Mesajul este cel al Evangheliei. Asa cum am mai spus, in fiecare dimineata avem un serviciu. Noi spunem mereu ca, in cele din urma, vom pierde lupta impotriva mortii. Voi veti muri, si noi vom muri. Omul de pe cruce ne poate da viata eterna.

George Thomas: Se pare ca Dumnezeu a adus oamenii potriviti la momentul potrivit. De exemplu inginerul care a dat din timpul sau.

Klaus Dieter-John: Au avut loc asa de multe miracole. Acesta este motivul pentru care spun in cartea mea ca L-am vazut pe Dumnezeu lucrand. Sa va dau un exemplu scurt. In 2004, am cautat un inginer care sa supravegheze constructia in calitate de consultant, cineva care sa munceasca din greu, care sa fie sanatos, deoarece ne alfam la o inaltime de 3.000 de metri. Am cautat pe cineva care sa nu ne ceara bani. Deodata, un avocat mi-a spus ca face parte dintr-un grup de 25 de persoane care sprijina financiar un orfelinat din Sao Paolo in Brazilia. Este vorba de copii ai strazii. Unul dintre ei a lucrat ca inginer la o companie mare de constructii din Germania. Am devenit nervos, sunt o persoana anxioasa, si i-am cerut numarul de telefon. Am primit numarul sau de telefon. Am cerut sa tinem o pauza scurta ca sa il sun pe domnul Clemann. Acesta este numele sau. L-am sunat si i-am spus ca sun din Wiesbaden. I-am spus ca suntem medici si vrem sa construim un spital in Peru. I-am spus ca tocmai am aflat despre el si l-am rugat sa supravegheze lucrarile timp de cativa ani. Insa, i-am mai spus ca nu il vom plati. In acea seara l-am vizitat acasa. El locuia la o ora nord de Frankfurt. I-am facut o prezentare mai detailata. Dupa ce am terminat prezentarea, sotia sa, Barbara mi-a spus ceva ce nu voi uita niciodata. Mi-a spus: „Dr. John (Gion), cunoastem luterani crestinii.” Luteranii de obicei nu se duc la biserica, dar spun ca sunt crestini devotati. „Acum trei zile, am inceput sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne dea o un scop deosebit. Am stat de trei ore in bucatarie si ne-am intrebat care ar putea fi acel scop. Apoi ne-am rugat. Dupa ce am spus amin, a sunat telefonul. Ati fost dumneavoastra la telefon.” Ei au venit in Peru in august 2005. El a construit un spital, o scoala, un centru media si lureaza pentru noi de noua ani, opt ore pe zi. Eu mi-am tinut promisiunea. Nu sunt un politician, dar nu i-am dat niciun ban.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 773 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.