Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Interviu cu George Thomas despre viitorul crestinilor dupa alegerile din India

Wendy Griffith: George, aceste alegeri istorice se apropie de sfarsit. Alegerile se vor termina spatamana viitoare. Cine crezi ca va castiga alegerile?

George Thomas: Dupa parerea mea, Partidul Bharatiya Janata va castiga alegerile. Partidul Congresului este foarte impartit si nu a reusit sa intruneasca partidele. Dupa parerea mea, castigatorul va fi Partidul Bharatiya Janata. Insa, totul depinde si de Parlament si de cine va controla Parlamentul. S-ar putea ca Partidul Bharatiya Janata sa piarda cateva locuri importante. Astfel, vor fi nevoiti sa formeze o coalitie pentru urmatorul guvern.

Wendy Griffith: Partidul Bharatiya Janata este un partid hindus. Ce inseamna asta pentru crestini?

George Thomas: Nimic bun. Ei au suferit destul de mult de cand Partidul Bharatiya Janata a venit la putere. A crescut semnificativ numarul incidentelor comise impotriva crestinilor. Crestinii din India se tem pentru viitorul lor, se tem ca acest partid va ajunge la putere. De aceea, trebuie sa continuam sa ne rugam pentru crestinii din India.

Wendy Griffith: Bineinteles. George, iti multumesc.

George Thomas: Cu placere.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 774 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.