Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Chemare la rugaciune de pe strazile Venezuelei

Salutari!

Sunt pastorul Carlos Vielma si transmit din Caracas, Venezuela, mai exact, din Piata Camino, unde s-a tinut astazi un miting organizat de catre presedintele interimar Juan Guaido.

Acum, chiar daca e deja spre seara, inca mai sunt aici oameni adunati pe strada. Le cer bisericilor din toata lumea sa se roage pentru Venezuela. Astazi au avut loc actiuni violente, mai multi oameni fiind raniti din cauza gloantelor. Unii dintre oamenii adunati pe strada au fost calcati de catre un camion al armatei. Situatia este foarte periculoasa acum, asadar, e important ca toti oamenii lui Dumnezeu sa se roage ca noi sa gasim o solutie pasnica, una care sa ne permita sa ne recastigam libertatea, dreptatea, pacea si democratia.

Din Caracas va vorbeste fratele si prietenul vostru, pastorul Carlos Vielma din partea Christian Federation for the Nations. Nu uitati ca cel mai important ajutor pe care ni-l puteti oferi acum este sa va rugati pentru Venezuela!

Sursa: GNA 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.