Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Clubul pentru tineri evreiesc Tsabar

Tururi de vizitare a unor locuri evreiesti, cautari, numeroase activitati, partasie, rasete si poze! Clubul pentru tineri si adolescenti Tsabar descopera orase noi care au accente evreiesti.

Echipa noastra de filmare a vizitat si asa-numitul oras al regilor.

Imediat veti vedea mai multe!

Orasul nu e doar frumos si plin de viata, ci are si o istorie foarte interesanta, inclusiv o istorie evreiasca.

Asadar, ce e cu aceasta Cracovie evreiasca? Pentru a-i angaja pe tineri in descoperirea acestei laturi a orasului polonez, organizatorii turului au pregatit o expeditie foarte interesanta.

Expeditia a fost foarte interesanta, caci am invatat despre o multime de locuri noi. A fost distractiv sa-i intrebam pe localnici unde se gasesc diferite locatii.

Sa stiti ca, nu de mult timp, membrii clubului au vizitat Viena si Bratislava. Liderii organizeaza mereu excursii de weekend catre diferite locuri interesante din Ucraina, precum Muntii Carpati.

Aceste excursii sunt foarte dinamice, distractive si cu accent pe familie, astfel ca numerosi tineri sunt nerabdatori sa se alature acestora de fiecare data. E a doua calatorie pentru mine. Prima data, am fost in Muntii Carpati, la schi. Am decis sa merg in aceasta excursie fiindca imi place Cracovia, unde am mai fost si inainte. Imi place acest oras foarte mult.

Toamna viitoare, clubul de tineret va vizita Budapesta.

Tsabar e dedicat tinerilor si adolescentilor. Pregatim excursii regulate, bine organizate, in care cream o atmosfera familiala. Luam masa impreuna si avem timp de partasie, ajungand sa ne cunoastem.

Pentru Tsabar, spiritualitatea e cea mai importanta. In fiecare dimineata, membrii clubului se dedica rugaciunii de dimineata. E un moment special in care toata lumea e ca o familie mare, cantand cantece evreiesti si inchinandu-se toti lui Dumnezeu impreuna.

Multe orase poloneze, dar si ucrainiene, au pagini de istorie evreiasca atat vesele, cat si tragice. La fel e si cu Cracovia. Pe langa vizitarea destinatiilor turistice populare din oras, tinerii au invatat si despre istoria ghetoului din Cracovia, vizitand locurile unde s-au petrecut pogromurile evreilor.

In program a fost si vizitarea lagarului de concentrare Auschwitz-Birkenau, situat la vreo 65 de kilometri de Cracovia. Vom merge la cladirea cu numarul 10, cunoscuta drept cladirea injectiilor mortale.

Vom vizita primul birou. Acolo, nazistii au exterminat cateva mii de oameni prin injectarea acestora cu fenol in inima. Dupa astfel de excursii, tinerii se intorc acasa avand cunostinte noi, sentimente noi, dar si amintiri noi.

Clubul e deschis pentru oricine. Toti cei doritori sunt bineveniti sa se alature clubului in urmatoarea calatorie.

Pentru a afla mai multe, puteti vizita paginile de socializare ale clubului Tsabar.

Sursa: GNA 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.