Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Liderul unei biserici bombardate din Sri Lanka ii iarta pe atacatori

Interviu cu reverendul Roshan Mahesan, pastor senior al Bisericii Zion din Batticaloa, care a fost bombardata in Duminica Pastilor in 2019.

Reporter: Am onoarea de a-l prezenta pe pastorul Roshan de la Biserica Zion din Batticaloa. Aceasta este una dintre bisericile care au fost bombardate. Pastore Roshan, ce vreti sa transmiteti comunitatii?

Roshan Mahesan: In biserica noastra au murit 28 de oameni, 70 de oameni sunt inca in spital, unii chiar in stare critica. Suferim, suntem si maniosi, dar, cu toate acestea, in calitate de pastor senior al Bisericii Zion din Batticaloa, in numele intregii congregatii si al tuturor familiilor afectate, vreau sa le spun sinucigasului cu bomba, dar si gruparii care l-a trimis, ca ii iubim si va iertam. Noi va iubim, in ciuda a ceea ce ne-ati facut. Aceasta deoarece noi credem in Domnul Isus Hristos. Aflat pe cruce, Isus Hristos a spus: Tata, iarta-i, caci nu stiu ce fac! Asadar, si noi, cei ce calcam pe urmele lui Isus Hristos, Il rugam pe Domnul sa-i ierte pe acesti oameni. Noi suntem un grup de credinciosi. Biserica Zion Oamenii tind sa tina seama de religie si cultura, insa noi ii vedem pe oameni asa cum sunt: oameni! Isus se uita la persoana ta. Lui nu-I pasa de religia sau cultura ta. Pentru El, tu esti copilul Sau. Noi suntem pierduti cu totii. Isus a venit in aceasta lume pentru a-i cauta si a-i gasi pe cei pierduti. Si noi am fost pierduti, dar vrem sa continuam aceasta lucrare. Oamenii din aceasta lume sunt pierduti, dar noi le prezentam Evanghelia si pe Hristos. Celor care se afla in intuneric noi vrem sa le aratam lumina lui Isus Hristos. Numai in Isus ne punem speranta. Numai la El veti gasi rezolvare la toate problemele vietii. Profit de aceasta ocazie pentru a le multumi bisericilor din toata lumea, tuturor credinciosilor, atat cunoscuti, cat si necunoscuti, care m-au contactat, m-au sunat, mi-au trimis mesaje de condoleante si cuvinte de incurajare. Va multumesc tuturor din toata inima. Fiecare cuvant rostit de voi imi aduce mangaiere si ma intareste. Noi vom ramane in picioare si vom continua sa implinim scopul Domnului pentru vietile noastre. Noi suntem pregatiti si vom continua sa ducem mai departe chemarea si viziunea pe care ni le-a dat Dumnezeu. Din nou, va multumesc tuturor in numele lui Isus!

Sursa: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.