Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Miting pro-viata in New York

Un eveniment pro-viata cu participarea unor vedete are loc tocmai in Times Square! Sunt concerte in direct, discursuri si tot felul de alte lucruri aici. Insa principalul eveniment este o ecografie realizata in direct.

Ecografia i-a fost facuta lui Abby Johnson, o activista pro-viata, dar si inspiratia pentru filmul Unplanned.

Organizatia Focus on the Family spune ca 10 000 de oameni s-au inregistrat sa participe la eveniment. Insa nu au venit doar activistii pro-viata.

Peste strada si-a facut aparitia un grup de protestatari foarte galagiosi. Organizatia Focus on the Family spera sa poata folosi panourile publicitare din Times Square, dar presedintele Jim Daly spune ca planul lor s-a naruit.

Initial, toti au fost de acord, dar, cand am inceput sa povestim ce vom face, au inceput sa nu ne mai raspunda la telefon, sau sa spuna ca nu sunt de acord fiindca ar fi ceva prea politic.

CBN News a luat legatura cu acele companii.

ABC: Nu acceptam publicitate in direct pe panourile noastre din Times Square.

Clear Channel Outdoor: Nu ne-au adus nicio prezentare pentru analiza.

Nu e deloc asa. Stiau exact ce vom face. Insa evenimentul Alive from New York s-a dovedit a fi cel mai mare eveniment pro-viata organizat in acest oras. Aceasta e o veste incurajatoare, mai ales pentru cultura actuala.

Sursa: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.