Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Nepotul lui Billy Graham vorbeste despre mostenirea lasata de bunicul sau

La numai un an de la moartea lui Billy Graham, nepotul lui, Roy Graham, a vorbit de curand la conventia NRB din Anaheim, California, despre continuarea mostenirii lasate de bunicul sau de a transmite mesajul simplu al transmiterii Evangheliei in toata lumea.

Roy a reflectat la iubirea primita de bunicul sau si familia acestuia atunci cand intreaga lume deplangea pierderea lui Billy Graham in luna februarie a anului trecut.

„Inca ma emotionez cand ma gandesc la iubirea si respectul aratate de acesti oameni fata de bunicul meu numai datorita lucrurilor impartasite de el cu ei. El a transmis mesajul simplu al Evangheliei, iar oamenii au raspuns. Iata ca acesti oameni si-au amintit tocmai de asta. A fost minunat sa asist la acest lucru. Faptul ca a trebuit sa-mi ingrop bunicul... El a fost ultimul bunic la a carui inmormantare a trebuit sa particip. E un lucru dificil de facut fiindca iti dai seama ca ai pierdut o intreaga generatie. Aceasta a fost cea mai mare cruciada a sa. Daca nu ma insel, cred ca inmormantarea bunicului meu a fost urmarita din spatele a cinci milioane de aparate digitale.”

Graham a vorbit apoi despre cum tatal sau, Franklin, si fratele sau, Will, ajuta la ducerea mai departe a mostenirii lasate de bunicul sau, mai ales prin festivaluri biblice recente organizate in Australia si Filipine.

„In Australia, am fost in numeroase orase, ajungand tocmai in Darwin. Cand le-a fost adresata invitatia de a-L accepta pe Hristos, s-au ridicat o multime de oameni care au venit in fata. Cam doua treimi din cei prezenti s-au ridicat pentru a-L primi pe Hristos pentru prima data in viata. Apoi, fratele meu a tinut o predica in Filipine, unde 150 000 de oameni au participat la cruciada sa. E cel mai mare eveniment organizat de el pana acum. E vorba de foarte multi oameni! Procentajul celor care L-au acceptat pe Hristos in acea perioada e mult mai mare fata de media pe care o avem de obicei. A fost minunat sa vedem cum a lucrat Duhul Sfant.”

In concluzie, Graham a vorbit despre cum considera tatal sau, Franklin, ca ar trebui sa continue lucrarea inceputa de bunicul sau. A spus ca nu vom schimba nimic, ci vom duce mai departe lucrarea in acelasi mod: vom continua

sa predicam Evanghelia pana cand Domnul se va intoarce acasa.

Sursa: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.