Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Reactie la plecarea Asiei Bibi din Pakistan

E o veste extraordinara ca Asiei Bibi i s-a ingaduit, in sfarsit, sa paraseasca Pakistanul! E minunat si toata lumea sarbatoreste, dar ramane o intrebare majora referitoare la aceasta situatie: de ce a durat atat de mult pana sa-i dea drumul?

Asia Bibi a fost achitata de catre Curtea Suprema a Pakistanului pentru acuzatia de blasfemie, dar ea este nevinovata. Cazul a fost respins la sfarsitul lunii octombrie, dar s-a facut apel, dupa care iar a fost respins.

Au fost nimicitori cu privire la acuzatiile ce i-au fost aduse. Chiar daca a fost achitata, ea a trebuit sa se ascunda, temandu-se pentru viata ei, in timp ce militantii au umblat din casa in casa pentru a o gasi si a o ucide.

A durat luni bune pana sa i se permita sa paraseasca tara. E o veste minunata ca a reusit sa plece, ajungand in Canada, unde se afla si fiicele sale.

Insa Pakistanul trebuie sa faca ceva pentru a-si proteja minoritatea crestina.

Organzatia Release International cere eliberarea altor 218 crestini care au fost acuzati tot de blasfemie in Pakistan. Acesta e un numar disproportionat!

Crestinii reprezinta o minoritate in acea tara, fiind mai putin de doua milioane de oameni. Insa un numar exagerat de mare de crestini sunt acuzati de blasfemie, adesea, pentru reglarea de conturi si eliminarea indivizilor. Release International cere ca acele legi sa fie revocate definitiv.

Sursa: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.