Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Taiwanul a legalizat casatoria intre homosexuali

Legislatia din Taiwan este prima din Asia care legalizeaza casatoria intre aceleasi sexe, desi tara s-a opus acestei legi printr-un referendum national. De asemenea, si bisericile s-au opus acestei legi. In 2017, Curtea Suprema din Taiwan a decis ca Constitutia sa permita casatoria intre homosexuali si a dat ordin Parlamentului sa schimbe legile. In 2018, majoritatea votantilor a refuzat casatoria intre homosexuali. Cu toate acestea, legiuitorii tarii au schimbat legile.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 775 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.