Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Biserica din Coreea de Nord

Crestinii din Coreea de Nord risca enorm de mult cand decid sa asculte mesajul Evangheliei. Potrivit Far East Broadcasting Company, ei se intrunesc sa asculte emisiuni de radio crestine din strainatate, ceea ce e foarte periculos in aceasta tara izolata si represiva, unde crestinii sunt trimisi la inchisoare sau chiar executati pentru credinta lor. Presedintele FEBC, Ed Cannon, ne-a spus ca crestinii se roaga pentru tarie, pentru a rezista si pentru a birui.

Ed Cannon: Refugiatii ne spun sa ne rugam pentru curaj, sa ne rugam pentru perseverenta, ca sa poata gasi modalitati de a se intruni in Numele lui Isus Hristos, sa se roage impreuna, sa asculte radioul impreuna. Ei sunt dispusi sa indure persecutia si se roaga pentru curaj, pentru indrazneala, pentru ca oamenii sa nu se teama, ci sa se alature crestinilor. Ei se roaga sa crestem timpul de difuzare, sa imbunatatim semnalul ca sa ne poata auzi mai bine.

Cannon mai spune ca lucrarea construieste o statie care va difuza pe toata suprafata Coreei de Nord.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 775 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.