Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Bunul samaritean

Un barbat din Virginia a devenit erou, dupa ce a reusit sa opreasca un om de la sinucidere. Collin Dozier si-a riscat propria viata, deoarece acel om voia sa sara de pe un pod. Charlene Aaron ne va spune cum se salveaza si alte veieti datorita acestui eveniment.

Charlene Aaron: La sfarsitul lunii aprilie, spre miezul noptii, Collin Dozier mergea cu masina spre casa, cand a observat o masina abandonata la podul Lesner, care se afla in spatele meu. A spus ca a simtit un indemn de la Dumnezeu ca sa investigheze ce s-a intamplat cu soferul.

Collin Dozier: Proprietarul nu era in apropierea masinii. Astfel, Duhul Sfant mi-a vorbit si mi-a spus sa merg pe pod.

Charlene Aaron: Barbatul coborase din masina sa, ca sa sara de pe pod.

Collin Dozier: Atunci i-am spus sa nu o faca, pentru ca Isus il iubeste si are un plan pentru viata lui.

Charlene Aaron: Dozeir, un crestin devotat, a spus ca barbatul pe nume Jacob nu i-a raspuns, dar el a continuat sa ii vorbeasca si i-a spus marturia personala.

Collin Dozier: Am facut singurul lucru pe care am stiut sa-l fac intr-o astfel de situatie. M-am rugat. Am spus: „Isus, Te rog sa-i vorbesti acestui om. Deschide-i ochii si arata-i dragostea Ta.”

Charlene Aaron: Dozeir spune ca, atunci cand a ajuns politia, situatia a degenerat.

Collin Dozier: El a spus sa il lasam in pace, pentru ca are o arma si ne va ucide pe amandoi.

Charlene Aaron: Atunci, Dozeir, un fost atlet, s-a apropiat de barbat care deja se legana pe balustrada podului. Dozeir a trecut la actiune.

Collin Dozier: L-am apucat de maini ca sa nu poata sa apuce nimic. M-am dus la balustrada si l-am tras inapoi. L-am ridicat si l-am pus pe drum. In acel moment, ofiterul de politie a sarit peste balustrada dinspre drum si astfel, am reusit sa il oprim.

Charlene Aaron: Primaria orasului Vriginia Beach a recunoscut fapta eroica a lui Dozeir si a primit un premiu pentru salvarea unei vieti.

Bobby Dyer: Sunt convins ca bunul Dumnezeu Isi pune mainile pe umarul nostru si ne indeamna la fapte marete. Acest barbat si-a riscat viata sa salveze pe cineva.

Charlene Aaron: Intre timp, Dozeir a luat legatura cu acel barbat care fusese drogat in noaptea in care a incercat sa se sinucida. Luase metamfetamina, Fenciclicidina, heroina si cocaina. Intre timp, el a devenit crestin si acum merge la biserica lui Dozeir si doreste sa fie botezat.

Collin Dozier: A vazut dragostea pe care i-am aratat-o si a spus ca isi doreste sa fie iubit. I-am povestit Scriptura si am spus ca, daca vrea, ne vom ruga impreuna. El a fost de acord si L-a acceptat pe Isus.

Charlene Aaron: Intre timp, Dozeir spune ca a fost contactat de alti oameni care sufera si cel putin unul s-a intors la Hristos. Multi spun ca Dozeir este un erou, el Il slaveste pe Cel care a salvat un suflet in mai multe moduri.

Collin Dozier: Toata slava este a Domnului, fara dubii. Numai Dumnezeu poate face asa ceva!

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 775 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.