Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Diversitatea religioasa a esuat in Anglia

In timpul lunii sfinte a Ramadanului crestinii din intreaga lume se roaga pentru musulmani si slujesc in comunitatile lor. Insa, o biserica anglicana din Regatul Unit a exagerat. Parohul Anglican a planuit sa gazduiasca o celebrare a Ramadanului la Biserica Sf. Matei si Sf. Luca in Darlington. Evenimentul a inclus si un serviciu musulman de rugaciune. Liderii bisericii s-au oferit sa acopere crucea. Dioceza din Durham a pus capat evenimentului afirmand ca o rugaciunile necrestine nu sunt premise in bisericile diocezei.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 776 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.