Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Partidul crestin al Europei

Alegatorii din Europa vor vota in data de 26 mai in cadrul celor mai importante alegeri UE ale unei generatii. Cetatenii celor 28 tari membre ale Uniunii Europene vor alege 751 deputati. O organizatie noua a partidelor politice crestine care participa la alegeri spera sa dea partidelor mici o influneta mare la Bruxelles. Organizatia se numeste Miscarea Politica Crestin Europeana fondata de Johannes De Jong.

Johannes De Jong: Am fondat Miscarea Politica Crestin Europeana deoarece nu au existat partide politice cu un profil crestin. Suntem alaturi de crestinii din Europa. S-ar putea sa parem un partid mic, dar la nivel european, impreuna, in calitate de Miscare Politica Crestin Europeana putem sa le dam europenilor o platforma mai mare.

De Jong a spus ca UE a fost fondata de crestini si este inradacinata in civilizatia crestina.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 776 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.