Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Crestini rapiti in Nigeria

In Nigeria, teroristii au atacat si au rapit un pastor evanghelic si alti 16 crestini. O persoana si-a pierdut viata. Incidentul a avut loc in zona guvernamentala locala Igabi in statul Kaduna. Pastorul Zakariah Ido si 16 membri ai bisericii evanghelice au fost rapiti duminica, dupa miezul noptii. Potrivit unui martor ocular, vreo 40 de oameni inarmati de etnie fulani, un grup islamic violent, au atacat biserica in care mai multe coruri au tinut o repetitie. Biserica are o organizatie mare de misionari. Congregatia a crescut cu 400% in ultimii ani. Rapitorii au cerut 15 milioane de Naira echivalent cu 41.000 dolari. Liderii de biserici spun ca pot strange doar un milion. Ei au mai spus ca nu au contactat politia, deoarece in precedent politia nu a intervenit. Pastorul Bala Ido a declarat organelor media: „Ne rugam si ne bazam pe fortele proprii ca sa ii eliberam. Credem in puterea lui Dumnezeu.”

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 776 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.