Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Un musulman moderat avertizeaza Vestul legat de pericolele islamului radical

Inca de la atacurile din 11 septembrie, musulmanii moderati au avertizat Vestul

de pericolele islamului radical. In continuare, George Thomas e intr-un interviu alarmant cu un imam, dupa recentele atacuri teroriste din Sri Lanka.

Practic, imamul spune: V-am spus ca asa va fi.

In timp ce autoritatile din Sri Lanka sunt ingrijorate ca ar putea urma noi atacuri sinucigase din partea gruparii din spatele bombardamentelor din Duminica Invierii, un cotidian a publicat un studiu exhaustiv al tuturor atacurilor teroriste islamice din lume de dupa 11 septembrie.

Potrivit cotidianului german Die Welt, extremistii islamici au efectuat 31 222 de atacuri teroriste in ultimii 18 ani, in care au murit 146 811 oameni din intreaga lume, dintre care cei mai multi au fost musulmani.

Lista se incheie cu recentele atacuri din Ski Lanka in care au murit cel putin 253 de oameni si peste 500 au fost raniti cand atentatorii sinucigasi au luat ca tinta biserici si hoteluri din natiunea insulara.

Pentru a discuta mai multe despre impactul acestor imense pierderi, il avem aici pe Mohammad Tawhidi. El e un musulman la a treia generatie, nascut in Iran, in prezent fiind in Australia si e autorul cartii The Tragedy of Islam: Admissions of a Muslim Imam.

George Thomas: Dle Tawhidi, multumim frumos ca ati acceptat invitatia noastra!

Cercetarile indica intinderea geografica a terorismului islamist din Europa pana in Orientul Mijlociu, Asia si Africa. Cum putem combate napasta terorismului radical islamic?

Mohammad Tawhidi: In primul rand, ca sa putem combate acest val de terorism, trebuie sa intelegem ca definitia noastra despre terorism e diferita de cea a jihadistilor. Ei nu cred ca ceea ce fac e gresit, ci ceva nobil, anume, sa se arunce in aer. Asadar, avem o problema in a intelege ceea ce se petrece.

Intai, trebuie sa stim ca ei nu au nevoie de un guvern sau de o zona geografica pentru a infiinta un califat.

Ei iau ca tinta zone cu securitate relaxata si unde guvernele se concentreaza pe alte probleme, precum corectitudinea politica.

Se infiltreaza si isi impun agenda in aceste zone.

George Thomas: Lumea a vazut imagini cu liderul SI, Abu Bakr al-Bagdadi saptamana trecuta in timp ce isi avertiza urmasii ca batalia islamului impotriva cruciatilor e una de durata. Oare stim cum sa ducem aceasta lupta? Suntem pregatiti sa ne angajam intr-o astfel de lupta de uzura?

Mohammad Tawhidi: Privind intrebarea daca stim cum sa luptam, cu siguranta, stim cum, dar suntem pregatiti sa intram in lupta? Putem lupta foarte usor, expulzand fiecare imam extremist din tara. Putem anula vizele oamenilor din Iran sau Arabia Saudita care predica ura fata de Vest in luna Ramadanului. Putem opri constructia de noi moschei fara a afla despre oamenii din spatele lor si putem opri finantarile straine care provin din tari islamice. Din nefericire, Europa e condusa de guverne carora nu le pasa de mostenirea lor crestina si nici de credinta. De fapt, nu le pasa de nimic din ce se intampla, tot ce vor e sa ramana la putere si folosesc masina corectitudinii politice in acest scop.

George Thomas: Va reprezenta aceasta moartea societatilor noastre din lume?

Mohammad Tawhidi: Moartea a inceput deja. Sunt zone din Franta pe unde crestinii nu pot umbla liber. Presedintele Macron spunea ca miscarile islamiste doresc separarea de Franta. Iata un presedinte care ne spune ca a pierdut controlul. El recunoaste in final ca a pierdut controlul.

Exista planuri serioase care se deruleaza in regiune. Va spun, eu sunt musulman, dar nu pot trai intr-o teocratie islamista. Pot locui intr-o tara cu guvern crestin care are o constitutie, fiindca acolo domneste pacea. Nu pot trai intr-un loc unde conduce SI. Niciun musulman intreg la minte n-ar vrea sa locuiasca sub dominatia SI. Cand venim in Vest si incercam sa avertizam guvernele si agentiile de informatii despre ce se intampla, despre oamenii de sub care am scapat, intalnim aceasta agenda a corectitudinii politice care ne spune ca suntem rasisti, ca noi suntem de fapt tradatorii si ca extremistii trebuie sa fie intelesi si acceptati. Ei spun ca extremistii au dreptate si trebuie sa ascultam de ei. Mai devreme sau mai tarziu, iata-i prin parlament si in guvern. Apoi mergi in America. Ii avem pe Ilham Omar si Rashida Tlaib, care schimba povestea de la Washington, afectand intreaga tara si care influenteaza si afecteaza povestea din intreaga lume, atacand evrei si crestini. Acesta e doar inceputul. Daca liderii crestini nu se trezesc, noi, musulmanii care am fugit de extremisti, nu va mai putem ajuta cu nimic. Noi v-am avertizat.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 279 - mai 2019.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.