Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Britanicii fac un pas major in crearea unui obiectiv crestin unic in lume

Proiectul unui obiectiv turistic crestin unic e pe cale sa se concretizeze in Marea Britanie dupa determinarea pozitiei pe un teren de 4 hectare de langa Birmingham.

Richard Gamble, directorul executiv al Wall of Answered Prayer, „Zidul rugaciunilor ascultate”, spune ca s-a facut un pas urias catre implinirea viziunii pe care i-a dat-o Dumnezeu cu 15 ani in urma, aceea de a construi un obiect de arta accesibil publicului realizat dintr-un milion de caramizi, toate reprezentand cate o rugaciune ascultata.

Pe langa faptul ca au primit terenul in mod miraculos, printr-o donatie din partea unui om de afaceri crestin, Gamble spune ca pozitia este extrem de strategica. Linia unui tren de mare viteza se afla tocmai langa teren, unde este si o cale aeriana.

Estimam ca 500 000 de curse vor trece saptamanal pe langa structura arhitectonica monumentala dedicata lui Isus.

In cadrul unei serii de intalniri la Birmingham si in Parlamentul din Londra, organizatorii au anuntat amplasarea acestui proiect unic, dar si designul castigator, care va infatisa o banda Möbius, inalta de 50 de metri.

Paul Bulkeley e director de design la Snug Architects. Cred ca anii urmatori ne vor aduce satisfactii si sper ca ne vom putea uita in urma multumiti ca am contribuit la ceva semnificativ pe plan national, poate chiar si international. Pentru mine, fiind un crestin care si-a ales arhitectura drept profesie, este un moment semnificativ.

Gamble explica mai pe larg motivul pentru care sunt incantati de designul pe care l-au ales.

Banda este un arc urias, ridicat catre cer, ceea ce o face vizibila de pe autostrada, din tren si din avioanele care aterizeaza pe aeroportul din Birmingham.

Un lucru uimitor referitor la design este ca oamenii vor putea vizita un centru ce va fi construit in interiorul monumentului. Va fi posibila intrarea in edificiu. Vizitatorii isi vor putea apropia telefoanele de caramizi, citind astfel povestile rugaciunilor ascultate, reprezentate de fiecare caramida in parte.

In continuare aflam care au fost raspunsurile liderilor crestini cu privire la semnificatia obiectivului britanic.

Suntem foarte incantati ca putem vedea implinirea viziunilor formate in decursul multor ani. Este o modalitate de a permite spiritualitatii moderne sa se dezvolte printr-un monument natural.

Cand oamenii vor merge sau cand isi vor conduce masinile pe langa acest obiectiv, vise noi vor lua nastere in inimile lor fiindca asta fac rugaciunile.

Rugaciunea este un dar si suntem entuziasmati ca-l putem oferi mai des. Natiunea noastra va fi atinsa prin acest edificiu. Credinta noastra va fi intarita in Dumnezeul Atotputernic, care ne sta alaturi, ne iubeste si in ochii Caruia avem mare pret.

Cred ca acest obiectiv turistic este profetic in zilele noastre. Sunt sigura ca in acea zona vor avea loc multe treziri. Oamenii vor avea o experienta spirituala de rugaciune cand vor merge in centrul pentru vizitatori, iesind apoi si vazand aceasta structura uriasa, precum si tehnologia care va fi folosita. Va fi ceva remarcabil ! E o viziune creativa fantastica !

Gamble a incheiat impartasind care e telul ce spera ca va fi atins prin Wall of Answered Prayer.

Viziunea noastra este ca monumentul sa fie vizitat de sute de mii de oameni care sa citeasca povestile, punandu-le in raport cu situatiile in care se afla ei. In acest fel, speram sa vada ca altii au trecut prin aceleasi circumstante si sa-L descopere pe Dumnezeu, care e viu, asculta si raspunde. Acesta e scopul suprem !

A fost Peter Wooding, cu un reportaj pentru Global News Alliance!

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.