Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

EUROPA: Mai multe lucrari crestine ajuta refugiatii ajunsi in Europa

In prezent, sute de mii de refugiati vin din Orientul Mijlociu si traiesc in Europa dupa ce au fugit de razboi. In Europa, mai multe lucrari crestine asteapta sa ii ajute si sa le vorbeasca de Isus. Una dintre acele lucrari este World Refugee Care. Fondatorul lucrarii Jalil Dawood este cu noi. Tocmai v-ati intors din Europa unde ati slujit refugiatilor. Spuneti-ne ce s-a intamplat.

Jalil Dawood, fondator World Refugee Care: Dumnezeu lucreaza prin aceasta lucrare minunata despre care ati vorbit in cadrul emisiunii. Dumnezeu lucreaza pentru ca oamenii sa ajunga sa Il cunoasca. Pavel spune in Faptele apostolilor 17, ca Domnul trimite oameni in anumite zone pentru ca oamenii sa Il cunoasca. Eu am fost un refugiat, am parasit Irakul. In 1982 L-am acceptat pe Domnul, la Roma, dupa ce am cunoscut un misionar american. Dumnezeu lucreaza in circumstante grele pentru a aduce oamenii la El.

Este o poveste de viata minunata! In ce masura reactioneaza refugiatii musulmani la mesajul lui Hristos?

Jalil Dawood: Multi tanjesc dupa Dumnezeu. Dumnezeu i-a luat din comunitatile lor si acum ei se intreaba ce face Dumnezeu in viata lor. De ce se afla in acel loc? Care este motivul existentei lor? Libertatea le da o sansa de a-L cauta Domnul. El lucreaza in noi prin puterea Duhului Sfant ca sa Il cunoastem. Datoria Bisericii, datoria noastra este sa le vorbim despre lucrarea Domnului. In Luca 4, El spune ca Duhul Domnului este peste El ca sa vesteasca Evanghelia si sa ii ajute fizic ca sa stie ca El este Dumnezeu.

Reporter: Pe langa implinirea nevoilor lor spirituale, povestiti-ne despre lucrarea dumneavoastra, cum ii ajutati?

Jalil Dawood: Ii ajutam prin implinirea nevoilor lor fizice si spirituale. Noi vestim Evanghelia. Ii ajutam sa Il cunoasca pe Hristos. Chemarea noastra este de a vesti Evanghelia. Apoi, ii hranim pe cei flamanzi, ii ajutam pe cei cu nevoi, cat putem. Ne rugam pentru ei ca Domnul sa ii ajute sa se stabileasca undeva, ce este foarte dificil.

Am intalnit oameni care au asteptat zece ani ca sa se stabileasca undeva si inca mai asteapta. Dumnezeu i-a chemat in aceste circumstante sa Il caute, sa Il intrebe ce se intampla in viata lor si sa ajunga sa Il cunoasca.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 778 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.