Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Medicii crestini voluntari de la Mercy Ships efectueaza operatia cu numarul 100,000

Buna dimineata! Sunt doctorul Brian. Va rog sa-mi acordati un moment si sa va alaturati mie in rugaciune inainte de a incepe operatia cu numarul 100.000.

Operatia a decurs uimitor. A fost a o suta mia oara cand am facut aceasta procedura pentru a ajuta pe cineva care nu beneficiaza de asistenta medicala. Simt ca operatia a decurs extrem de bine. E un sentiment foarte placut sa o vad pe acea mama privindu-si copilul trecand cu bine prin operatie.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.