Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Mii de crestini din Marea Britanie au participat la adunarile Vie Imparatia Ta

In timp ce tulburarile politice continua sa provoace diviziuni pe tot teritoriul Marii Britanii, mii de crestini s-au adunat laolalta in duminica Rusaliilor pentru a se ruga si inchina in Trafalgar Square, in Londra. Acest eveniment a fost punctul culminant al Thy Kingdom Come 2019, o campanie de rugaciune anuala prin care crestinii sunt invitati sa se roage ca prietenii si familiile lor sa ajunga sa-L cunoasca pe Isus Hristos.

In cadrul evenimentului tinut in acea dupa-amiaza, rugaciunile si cuvintele de intelepciune rostite au fost conduse de arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby.

Exista multa manie si neintelegere. Cum e posibil ca oameni atat de diferiti sa faca parte dintr-o singura Biserica si sa le slujeasca altor oameni din afara Bisericii, demonstrand si vorbind despre iubirea manifestata de Isus?

Totul se datoreaza numai si numai Duhului Sfant al Domnului. Acesta vine de la Tatal ceresc pentru ca noi sa stim ca suntem iubiti, suntem iertati si chemati. Suntem atat de plini de Duh Sfant, incat ne revarsam in toata societatea din care facem parte. In numele lui Isus ! Amin !

Alti lideri crestini din diferite confesiuni au condus rugaciuni, printre ei numarandu-se si arhiepiscopul Angaelos al Bisericii Ortodoxe Copte a Egiptului.

Rugaciunea e cea mai mare forma de unitate in care ne putem afla. Chiar daca suntem diferiti, vreau sa va adresez niste intrebari. Hristos S-a nascut ca sa ne mantuiasca ? Da ! Nu v-am auzit ! S-a nascut ca sa ne mantuiasca ? Da ! A fost rastignit ? Da ! A inviat si e victorios ? Da ! De aceea ne aflam aici.

Inchinarea a fost condusa de cativa artisti crestini celebri, printre care si compozitorul si cantaretul Matt Redman, castigator al premiului Grammy.

Sute de mii de crestini s-au adunat la evenimentele Thy Kingdom Come organizate in toata Marea Britanie, dar au participat si alte tari din toata lumea, precum Australia, Canada, Noua Zeelanda si Bermude.

Arhiepiscopul Welby ne spune cu ce spera el sa plece oamenii de la aceste adunari.

Trebuie sa-i trimitem pe oameni in lume plini de incredere ca, prin puterea Duhului Sfant al Domnului, ei vor putea impartasi vestea cea buna despre Isus, vor putea transforma societatea si vor putea arata lucrarile si cuvintele rostite de Isus, prezentandu-le celorlalti Imparatia lui Dumnezeu. Toate acestea sunt rezultatul rugaciunii si al colaborarii in vederea slujirii celor saraci si nevoiasi.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.