Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

INDIA: World Vision ofera ajutor umanitar dupa ciclonul Fani

Dupa ce ciclonul Fani a lovit coasta Indiei luna trecuta, omorand cel putin 16 oameni, organizatia caritabila pentru copii World Vision UK continua sa le ofere ajutor de urgenta miilor de oameni afectati de acest cataclism natural. Franklin Jones, seful operatiunilor umanitare si al actiunilor de urgenta de la sediul World Vision India ne relateaza ultimele stiri despre cum au reactionat cei din organizatie, mai ales in cazul numerosilor copii afectati de aceasta criza.

Adevarata provocare pentru ei a fost ingrijirea copiilor, astfel ca imediat am infiintat 32 de spatii amenajate special pentru copii in aceasta comunitate. Dupa fiecare dezastru, majoritatea copiilor au ramas traumatizati si nu au primit adapost si hrana.

De curand, un alt ciclon se indrepta spre India, dar, din fericire, acesta s-a potolit, dar cei care au fost nevoiti sa-si lase casele stau cu teama pentru cand va lovi urmatoarea furtuna. World Vision a raspuns prin oferirea unui ajutor practic pe termen mai lung prin reconstruirea locuintelor si oferirea de bunuri necesare traiului.

In cadrul etapei de recuperare, am identificat comunitatile care sunt foarte afectate si pentru care ajutorul de la guvern va veni mult mai greu. Insa, intre timp, acesti oameni au nevoie de mijloace de trai, astfel ca am dat drumul unui program de donatii prin care ei se implica in ajutorarea comunitatilor din care fac parte. Unii dintre ei isi reconstruiesc casele, iar noi le oferim banii necesari. Acestea sunt mijloacele de trai pe care le oferim noi. Sunt cateva organizatii care probabil ne vor finanta ca sa ii sustinem intre timp. Cand obtinem finantare, ne gandim sa construim adaposturi, acestea fiind una dintre nevoile majore din comunitatile de acolo.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.