Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

TAIWAN: Biserica promoveaza adoptia ca solutie la avort

Bisericile din Taiwan promoveaza adoptia ca o solutie, in locul avortului. In iunie, sustinatorii pro-viata au organizat o intrunire in cadrul careia au subliniat beneficiile adoptiei. Acest material a fost realizat de partenerii nostri de la GOOD-TV din Taipei. Adoptia nu este acceptata de majoritatea populatiei din Taiwan, insa bisericile spera sa schimbe aceasta atitudine. Pastorii din intreaga tara au venit in capitala ca sa sustina viata.

Sora Hui-Ru Ying, Biserica Baptista Zion: Copiii sunt o mostenire de la Dumnezeu si eu cred asta cu desavarsire. Insa, ei vin in viata noastra pe diverse cai. Unii dau nastere copiilor, altii aleg fertilizarea in vitro. In cazul meu, Dumnezeu a folosit adoptia. Ea a fost nascuta de mama ei, dar este crescuta de mine.

Potrivit unui grup de medici, in Taiwan au loc anual 500.000 de avorturi. Potrivit unui sondaj, 30% din femeile taiwaneze aleg avortul, deoarece vor sa nasca mai tarziu sau se tem ca nu si-ar permite sa creasca un copil.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 781 - 4 iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.