Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

AO NEWS - 10-11 iulie 2019

Din sumarul editiei: Benjamin Netanyahu solicita sancţiuni impotriva Iranului; Un asalt condus de Rusia in nord-vestul Siriei s-a soldat in ultimele 2 luni cu peste 500 de civili morţi; Londra deschide o ancheta privind scurgerile de informaţii din depeşe diplomatice referitoare la Trump; Originile europene ale filistenilor, adeseori menţionaţi in Biblie, demonstrate cu ajutorul testelor ADN

1. Beniamin Netanyahu solicita sancţiuni impotriva Iranului

Dupa ce Iranul a anunţat ca a incalcat o noua condiţie prevazuta de acordul nuclear incheiat cu puterile mondiale in anul 2015, premierul israelian a reacţionat imediat, informeaza Rador.

Potrivit lui Benjamin Netanyahu, este „foarte periculos”faptul ca Iran incalca acordurile internaţionale privitoare la imbogaţirea uraniului. El considera ca nu poate sa existe decat un singur scop şi anume pentru fabricarea de bombe atomice.

Relaţiile dintre Israel şi Iran sunt cat se poate de tensionate. Israel a uzat de toate mijloacele diplomatice pentru a izola Teheranul, dupa ce aceasta ţara a intervenit in razboiul civil din Siria.

2. Un asalt condus de Rusia in nord-vestul Siriei s-a soldat in ultimele 2 luni cu peste 500 de civili morţi

Cel puţin 544 de civili au fost ucişi şi peste 2.000 raniţi de la inceperea unui asalt condus de ruşi asupra ultimului bastion rebel din nord-vestul Siriei, in urma cu doua luni, transmite Agerpres.

Avioanele ruse s-au alaturat armatei siriene pe 26 aprilie intr-o ofensiva de amploare asupra unor zone din provincia Idlib, controlata de rebeli, şi provincia Hama. Luna trecuta, organizaţia Human Rights Watch a precizat ca operaţiunea comuna ruso-siriana a folosit muniţie cu fragmentare şi arme incendiare in atacuri, alaturi de dispozitive explozive aruncate din avioane care au efecte extinse in zonele populate.

Şefii a 11 organizaţii umanitare majore au avertizat ca provincia Idlib este in pragul dezastrului, trei milioane de civili fiind in pericol.

3. Londra deschide o ancheta privind scurgerile de informaţii din depeşe diplomatice referitoare la Trump

Londra a anunţat deschiderea unei anchete asupra informaţiilor aparute in presa din depeşe diplomatice in care ambasadorul britanic in Statele Unite, Kim Darroch (Kim Daroc), ar fi afirmat, printre altele, ca administraţia lui Donald Trump este inepta şi unica in disfuncţionalitatea sa, relateaza AFP.

Citat intr-un comunicat, şeful diplomaţiei britanice, Jeremy Hunt, s-a distanţat de presupusele afirmaţii facute de ambasadorul Kim Darroch (Kim Daroc).

Intrebat despre scurgerile de informaţii publicate de Mail on Sunday, preşedintele american a raspuns ca ambasadorul nu a servit bine Marea Britanie. Nu suntem mari admiratori ai acestui om, le-a spus el jurnaliştilor.

4. Originile europene ale filistenilor, adeseori menţionaţi in Biblie, demonstrate cu ajutorul testelor ADN

Stravechii filisteni, adeseori menţionaţi in Biblie, ale caror origini i-au fascinat pe oamenii de ştiinţa de multe decenii, au ajuns in Orientul Mijlociu venind din sudul Europei in urma cu peste 3 000 de ani, potrivit unor noi teste ADN, informeaza AFP.

Aceste descoperiri genetice au fost facute in urma analizarii unor schelete dezgropate de arheologi in Israel in 2016, inclusiv oase de copii ingropate sub casele filistenilor.

Din cauza reputaţiei lor proaste, numele filistenilor a devenit sinonim cu grosolania, ignoranţa şi ostilitatea faţa de cultura.

AO NEWS - 10-11 iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.