Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

SPANIA: Mii de oameni Il accepta pe Isus la un festival de evanghelizare din Madrid

Festivalul de evanghelizare organizat de Asociatia Luis Palau in Madrid, Spania, intre 21 si 23 iunie a avut rezultate remarcabile. Peste 2500 de persoane L-au acceptat pe Hristos. Evanghelia a atins sute de mii de persoane.

Cu ocazia festivalului, multimi uriase de oameni s-au strans in locuri-cheie din oras sa-i auda cantand pe unii dintre cei mai noi artisti crestini, ascultand apoi mesajele de evanghelizare transmise de Andrew Palau, si de tatal sau, Luis Palau.

Inainte de eveniment, Andrew a explicat semnificatia pe care o poarta venirea tatalui sau in Madrid. Am avut parte de multe minuni. Tata a ajuns in Madrid. E prima data cand a iesit din tara dupa ce a primit diagnosticul. Au trecut 18 luni de atunci si acum s-a inflacarat.

„Acum, tata.  Bun venit pe scena tatalui meu, Luis Palau! Aplauze pentru tata!”

„Buna seara, Andrew! Multumesc! Ma bucur sa va vad din nou! Salutari calde locuitorilor Madridului!”

Pe langa intalnirile la care au participat multe persoane, in Madrid au avut loc si alte evenimente speciale in decursul weekendului, printre care o seara dedicata femeilor.

Wendy Palau crede ca evenimentul a avut un impact semnificativ.

„Am avut parte de o seara frumoasa si cred ca reactiile din partea femeilor vor fi exceptionale.

Multumesc mult pentru rugaciuni! Echipa organizatorica a lucrat din greu si avem asteptari mari”.

Dincolo de festival, Asociatia Palau a dorit sa lase o mostenire de durata celor peste 200 de biserici partenere implicate, instruind 750 de evanghelisti care vor continua sa castige orasul pentru Hristos.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.