Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

CHINA: O biserică mare din Xuzhou a fost închisă de autorități

Autoritățile chineze au închis o biserică neîregistrată importantă din orașul Xuzhou, din provincia estică, Juangsu, în cel mai recent atac al autorităților chineze auspra congregațiilor neoficiale.

Închiderea bisericii prezbiteriene Dao En a avut loc după un atac al departamentului local al cultelor religioase, început în 2018.

Unele biserici sunt interzise, în timp ce crucile altora sunt date jos, deoarece autoritățile continuă reprimarea libertăților religioase.

La începutul acestui an, în 10 februarie, tot în provincia Jiangsu, autoritățile au dat jos crucea unei biserici puternice, de 3000 de membri, care e o biserică înregistrată.

Anul trecut, măsurile de reprimare din partea autorităților regionale s-au intensificat, fiind îndreptate în special împotriva congregațiilor neoficiale, cunoscute în China drept „biserici de casă”. Una dintre acțiunile notabile a fost atunci când peste 100 de membri ai bisericii Early Rain Covenant („Legământul Ploii Timpurii”) au fost arestați în urma unei acțiuni bine organizate a poliției, în 9 decembrie 2018. Pastorul bisericii, Wang Yi, împreună cu alți patru membri, au rămas în arest.

Sursa: BarnabasFund

china biserici cruci daramate

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.