Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

SPANIA: Sute de mii de oameni au auzit Evanghelia pe strazile Madridului

Evanghelistul Luis Palau se lupta cu cancerul, insa acum cateva zile el a predicat Evanghelia sutelor de mii de oameni in Madrid, Spania. Potrivit lucrarii sale, mai bine de 2 000 de oameni si-au predat viata lui Isus Hristos.

Asociatia Luis Palau a avut parte de un raspuns remarcabil in timpul festivalului de evanghelizare in Madrid, Spania, intre 21 iunie si 23 iunie, cand mai bine de 2 500 de oameni L-au acceptat pe Hristos. Sute de mii de oameni au auzit Evanghelia in mai multe locatii cheie din oras. La festival au participat si cantareti de muzica gospel, dupa care a urmat mesajul evanghelistic al lui Andrew Palau si al tatalui sau, Luis Palau. Ceva mai devreme, Andrew a explicat semnificatia venirii lui Luis la Madrid.

Andrew Palau, evanghelist: Au avut loc miracole multiple de cand a ajuns tatal meu. Aceasta este prima sa calatorie in strainatate dupa diagnostic. Au trecut 18 luni si el este inflacarat.

Ii urez bun-venit tatalui meu, Luis Palau.

Au mai avut intruniri mai mari si alte evenimente semnificative la Madrid in acest sfarsit de saptamana, printre altele si o dupa-masa dedicata femeilor. Wendy Palau considera ca acest eveniment a avut un impact semnificativ.

Wendy Palau: A fost o seara frumoasa cu femeile, iar reactia lor a fost uimitoare. Va multumesc pentru rugaciuni. Organizatorii locali au muncit foarte mult pentru a pregati evenimentul.

Pe langa acest festival, Asociatia Palau a dorit sa lase in urma o mostenire de durata pentru mai bine de 200 de biserici partenere care pregatesc 750 de evanghelisti care sa continue munca de evanghelizare pentru Hristos.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 782 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.