Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

AO NEWS - 17-18 iulie 2019

Din sumarul editiei: Erdogan anunţa cand vor fi livrate in Turcia ultimele componente S-400; Premierul israelian Benjamin Netanyahu a lansat un avertisment organizaţiei teroriste Hezbollah; Mai multi opozanti au fost arestati in timpul unei manifestatii pentru „alegeri corecte” la Moscova

1. Erdogan anunţa cand vor fi livrate in Turcia ultimele componente S-400

Ultimele livrari pentru sistemele de aparare aeriana S-400 vor fi efectuate din Rusia in Turcia pana in aprilie 2020, a declarat preşedintele turc Recep Erdogan, relateaza site-ul agenţiei Tass.

Primele componente au fost livrate in Turcia la 12 iulie. Ankara a comandat un sistem antibalistic şi antiaerian rus S-400, dar cazul a amplificat tensiunile dintre Turcia şi Statele Unite, aliaţi in cadrul NATO. Statele Unite avertizeaza ca sistemele S-400 nu sunt compatibile cu echipamentele NATO, formuland temeri ca ar putea fi expuse date secrete de tip tehnic despre avioanele militare americane F-35, pe care Turcia vrea, de asemenea, sa le achiziţioneze.

In contextul crizei, Administraţia Donald Trump a avertizat ca ar putea impune sancţiuni Turciei, aliat in cadrul NATO.

2. Premierul israelian Benjamin Netanyahu a lansat un avertisment organizaţiei teroriste Hezbollah

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a lansat un avertisment organizaţiei teroriste Hezbollah din Liban, finanţata şi inarmata de regimul iranian, transmite agentia Rador.

Liderul Hezbollah a descris proiectele de atac asupra Israelului pe care le are, fiind vizate ţinte din sudul şi nordul ţarii. Israelul nu va detalia planurile sale militare, a declarat Netanyahu, care a subliniat ca riposta asupra Libanului va fi devastatoare.

Din decembrie anul trecut, armata a descoperit si distrus tuneluri provenind din Liban pregatite pentru a patrunde in Israel. In urma cu cateva zile, Iranul ameninta ca va distruge Israelul intr-o jumatate de ora. Netanyahu a raspuns ca avioanele F-35 pot ajunge oriunde in Orientul Mijlociu, inclusiv in Iran si Siria.

3. Mai multi opozanti au fost arestati in timpul unei manifestatii pentru „alegeri corecte” la Moscova

Opozanţii ruşi au fost arestaţi de poliţie la Moscova, la sfarsitul saptamanii trecute, in timpul unei manifestaţii impotriva inlaturarii candidaţilor independenţi şi ai opoziţiei din alegerile locale ce vor avea loc in septembrie, potrivit Agerpres.

Manifestaţia, care nu a fost autorizata de autoritaţi, a reunit aproape 2.000 de persoane şi a dus la sfarşitul zilei la zeci de arestari. Protestatarii reproşeaza Comisiei Electorale a Federaţiei Ruse ca blocheaza intenţionat candidaturile opozanţilor şi independenţilor, sub pretextul ca o parte dintre semnaturile susţinatorilor lor, necesare pentru a putea candida, au fost falsificate.

Precedentele alegeri locale şi regionale din Rusia au fost marcate de un considerabil regres al partidului aflat la putere, Rusia Unita, pe fondul nemulţumirii provocate de stagnarea nivelului de trai şi de majorarea varstei de pensionare.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.