Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

CANADA: Un film cu un mesaj pro-viata a fost retras din doua cinematografe

Doua cinematografe din Canada au fost nevoite sa retraga filmul pro-viata „Unplanned” dupa ce au primit amenintari cu moartea. Potrivit Stirilor Lifesize, proprietarii cinematografelor au contactat politia dupa ce au fost amenintati, spunandu-le politistilor ca se tem pentru viata familiilor lor.

Filmul „Unplanned” vorbeste despre cariera lui Abby Johnson care timp de opt ani a fost directoare la Planned Parenthood si despre trecerea ei la miscarea pro-viata dupa ce a vazut un avort pe viu cu ajutorul unui ecograf cu ultrasunete. Filmul a fost contestat la Hollywood si in America pentru mesajul pro-viata, dar a avut un succes imens, clasandu-se pe locul al patrulea cu incasari de peste 18 milioane de dolari. S-a dus o batalie serioasa pentru ca filmul sa fie prezentat in cinematografele din Canada. In prezent, acest film poate fi vizionat la mai bine de 10 cinematografe.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 783 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.