Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

IRAN: Cele doua realitati din Iran

S-ar putea ca Biserica care se raspandeste cel mai repede din lume sa fie in Republica Islamica din Iran. Echipa Stirilor CBN a stat de vorba cu cei care parasesc in numar semnificativ islamul siit pentru a-L urma pe Isus. Identitatea credinciosilor din reportajul pe care urmeaza sa il vizionati a fost ascunsa, deoarece cativa dintre ei sunt iranieni crestini care traiesc intr-o alta tara.

Imaginea pe care Iranul o prezinta lumii este cea cu demonstratii de amploare cu slogane precum „Moarte Americii” si „Moarte Israelului”, insa cei care au fost in Iran, vorbesc despre o realitate diferita.

Barbat iranian, lucreaza la o biserica: Imaginile prezentate la televizor nu sunt de incredere. Toate protestele care se pot vedea pe strazi sunt in mare parte aranjate. Se pot vedea imagini cu tineri pe strazi. Ei ne-au spus ca daca nu ies la protest, nu vor promova examenele. Astfel, ei sunt constransi sa participle la demonstratii.

Am ascuns identitatea acestui angajat iranian al unei biserici. El spune ca exista doua realitati in Iran. Una care se poate vedea la stiri si cealalta care este ascunsa de lume.

Barbat iranian: As zice ca 10% dintre iranieni apartin primei realitati si 90% sunt cei care apartin celei de-a doua realitati. 10% dintre iranieni controleaza tara intr-un mod opresiv, dupa reguli religioase, iar majoritatea oamenilor, 90% iubesc America. Ei nu urasc americanii. Dupa parerea mea, acesta este mesajul pe care trebuie sa il auda americanii. Ei ne spun mereu ca nu urasc americanii, ei iubesc America.

El vrea ca americanii sa stie ca dupa 40 de ani de la Revolutia islamica din Iran, in prezent are loc o revolutie spirituala.

Barbat iranian: Are loc o trezire la realitatea in care traim, intr-o vreme deosebita ca aceasta. S-au intors mai multi oameni la Hristos in ultimii 40 de ani, decat cu 1.400 de ani mai inainte. Astfel, s-a ivit o oportunitate unica in istorie cand iranienii se intorc in masa la Hristos.

Frontier Alliance International a realizat un documentar care se intiutleaza „Oi intre lupi” pentru a prezenta Biserica iraniana crestinilor din intreaga lume.

Dalton Thomas, Frontier Alliance International: Este spectaculos ce se intampla in prezent in Iran. Este Biserica care creste cel mai repede in lume si care nu are cladiri, care nu are proprietati, care nu are conturi bancare, care nu are o conducere centralizata, care nu are denominatii, insa se inmulteste in mod incredibil. Este uluitor modul in care Dumnezeu lucreaza acolo.

Astfel, si persecutia este intensa. Potrivit lui Thomas, credinciosii iranieni se roaga, dar nu in modul in care ati crede.

Dalton Thomas: Credem ca lumea se asteapta de la noi sa ne rugam pentru incetarea persecutiei. Ei ne spun sa nu o facem, deoarece datorita persecutiei Bierica se inmulteste. Daca persecutia inceteaza, Biserica nu se mai imulteste. Noi dorim raspandirea Evangheliei in Iran.

Deoarece Iranul si SUA sunt la un pas de razboi, potrivit lui Thomas este important sa vedem ce se intampla in culise in Iran.

Dalton Thomas: Cand musulmanii din Iran intra in contact cu omul din Nazaret, are loc ceva minunat. Cand inteleg ca au fost rascumparati prin sange evreiesc, profetit de profetii evrei in Biblia evreiasca, se intampla ceva uimitor, ceva minunat. Exact asta are loc in Iran.

Thomas crede ca intr-o zi, lumea va vedea ca inmultirea Bisericii din Iran din secolul al XXI-lea este asemanatoare cu ce s-a intamplat in China si in Coreea in secolul trecut.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 783 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.