Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

FRANTA: Creste numarul atentatelor impotriva bisericilor

A crescut in mod alarmant numarul de atacuri impotriva bisericilor din Franta. Multi se preocupa pentru viitorul crestinismului in acea tara. Numarul atacurilor s-a inmultit considerabil intre 2008 si 2018, aceste acte includ acte de vandalism, jafuri si alte crime. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne din Franta, au avut loc 875 de incidente impotriva crestinilor in 2018. Potrivit unor investigatii aprofundate, multi atribuie aceasta tendinta cresterii fobiei si a urii fata de istoria crestina bogata din Franta.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 783 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.