Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

CHINA: Fuga din China a unei familii dintr-o biserica persecutata de stat

Un pastor chinez si familia sa vorbesc despre persecutia cu care s-au confruntat din partea guvernului chinez. Pastorul si cei cinci membri ai familiei sale s-au refugiat in Taiwan in aceasta luna. Biserica sa, Early Rain Covenant nu a fost aprobata de guvern. In decembrie, autoritatile l-au retinut pe pastor si pe mai bine de 100 de membri ai bisericii si au continuat sa-i hartuiasca in urmatoarele luni. In cele din urma, amenintarile au fost prea multe.

Liao Qiang, membru al bisericii Early Rain Covenant: Mi-au spus ca daca le creez probleme, imi vor ingreuna viata. M-au amenintat si mi-au spus ca guvernul nu imi poate garanta siguranta, mai ales siguranta fiicei mele. Asta a insemnat ca urma sa fim hartuiti. Din acel moment am inteles ca situatia a devenit periculoasa, deoarece copiii sunt viata noastra.

Ren Ruiting, membra al bisericii Early Rain Covenant: Am auzit cateva maturii groaznice. Au rupt hainele de pe niste femei si le-au dat haine de inchisoare foarte murdare. Altele au fost tinute in ineriorul unei inchisori din inchisoare. Ele au fost tinute cate una intr-o celula si au fost supravegheate non-stop de angajatii inchisorii.

Partidul comunist aflat la putere ia masuri drastice impotriva institutiilor religioase printre care se afla biserici crestine, moschee musulmane, centre de instruire budiste. Partidul a ordonat tutoror religiilor sa arate loialitate organizatiei atee. Biserica Early Rain Covenant se afla de multa vreme in vizorul partidului comunist. Printre alte activitati, biserica a organizat o zi de rugaciune anuala in amintirea reprimarii care a dus la Protestele din Piata Tiananmen in 1989. Familia a cerut azil in Statele Unite.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 783 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.