Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

CHINA: Fuga din China a unei familii dintr-o biserica persecutata de stat

Un pastor chinez si familia sa vorbesc despre persecutia cu care s-au confruntat din partea guvernului chinez. Pastorul si cei cinci membri ai familiei sale s-au refugiat in Taiwan in aceasta luna. Biserica sa, Early Rain Covenant nu a fost aprobata de guvern. In decembrie, autoritatile l-au retinut pe pastor si pe mai bine de 100 de membri ai bisericii si au continuat sa-i hartuiasca in urmatoarele luni. In cele din urma, amenintarile au fost prea multe.

Liao Qiang, membru al bisericii Early Rain Covenant: Mi-au spus ca daca le creez probleme, imi vor ingreuna viata. M-au amenintat si mi-au spus ca guvernul nu imi poate garanta siguranta, mai ales siguranta fiicei mele. Asta a insemnat ca urma sa fim hartuiti. Din acel moment am inteles ca situatia a devenit periculoasa, deoarece copiii sunt viata noastra.

Ren Ruiting, membra al bisericii Early Rain Covenant: Am auzit cateva maturii groaznice. Au rupt hainele de pe niste femei si le-au dat haine de inchisoare foarte murdare. Altele au fost tinute in ineriorul unei inchisori din inchisoare. Ele au fost tinute cate una intr-o celula si au fost supravegheate non-stop de angajatii inchisorii.

Partidul comunist aflat la putere ia masuri drastice impotriva institutiilor religioase printre care se afla biserici crestine, moschee musulmane, centre de instruire budiste. Partidul a ordonat tutoror religiilor sa arate loialitate organizatiei atee. Biserica Early Rain Covenant se afla de multa vreme in vizorul partidului comunist. Printre alte activitati, biserica a organizat o zi de rugaciune anuala in amintirea reprimarii care a dus la Protestele din Piata Tiananmen in 1989. Familia a cerut azil in Statele Unite.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 783 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.