Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

PAKISTAN: Sotii pentru barbatii chinezi, vandute din comunitatea crestina

Sute de femei si fete din comunitatea crestina din Pakistan au fost vandute in China ca sotii in ultimele luni. Tara lor devine o piata de sotii pentru barbati chinezi.

Muqadas Ashraf a avut doar 16 ani cand parintii ei au dat-o de sotie unui chinez care a venit in Pakistan sa isi caute o sotie. La mai putin de cinci luni mai tarziu, Muqadas s-a intors acasa insarcinata si dornica sa divorteze de barbatul despre care spunea ea ca era abuziv.

Muqadas Ashraf: Craciunul trecut am fost in China. Sotul meu m-a batut in acea seara cand am spus ca vreau sa merg la biserica. El a fost obosit, insa eu am insistat. Mi-a dat o palma si mi-a distrus telefonul.

Si parintii lui Mahek Liaqat au pus presiune pe ea ca sa se casatoreasca cu un barbat chinez.

Mahek Liaqat: Nu am vrut sa ma duc in China. Insa, parintii mei m-au trimis acolo. Mi-au spus ca acolo voi avea o viata mai buna.

Ele sunt doar doua din sutele de fete crestine din Pakistan vandute in China ca sotii in cadrul unei afaceri prospere. Intermediarii cauta fete in mod agresiv pentru barbatii chinezi. Cateodata apar in fata unor biserici ca sa caute viitoare sotii. Ei sunt ajutati de pastori care sunt platiti pentru a convinge parintii sa isi vanda fiicele pentru bani. Parintilor li se spune ca viitorul cumnat este un crestin bogat. Acest membru al guvernului pakistanez spune ca li se ascunde adevarul.

Aslam Augustine, ministru al drepturilor umane, Punjab: Acesti barbati chinezi nu au nicio legatura cu crestinismul. Aceste casatorii nu sunt legale. Despre baieti se spune ca sunt crestini, insa ei nu s-au convertit la crestinism.

In China, cererea petru o sotie straina a crescut repede din cauza guvernului comunist care permite unui cuplu sa aiba doar un copil. Astfel, multe fete nou-nascute au fost ucise, deoarece cuplurile au preferat sa aiba un baiat. Activistul si jurnalistul crestin Saleem Iqbal spune ca mirii chinezi platesc cate 5.000 de dolari pentru o sotie. Ei platesc parintii, pastorii si intemediarul. Familiei lui Muqadas i s-au promis 5.000 de dolari, insa nu au vazut niciodata acei bani.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 783 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.