Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

SUA: Apel catre crestinii evanghelici pentru a lupta contra deportarilor emigrantilor ilegali

SUA se confrunta cu propriile probleme legate de emigranti, iar crestinii evanghelici sunt prinsi la mijloc. Multi il sustin pe presedintele Trump, dar nu toti ii sustin politica privind imigrarea. Saptamana trecuta, presedintele Camerei Reprezentantilor Nancy Pelosi a apelat la evanghelicii latino-americani ca sa ii ceara presedintelui Trump sa isi retraga planul de a deporta mii de emigranti care traiesc in SUA in mod ilegal. Ea a spus ca in trecut evanghelicii au raspuns cererilor facute de ea.

Nancy Pelosi, presedinte al Camerei Reprezentantilor: Am mai apelat la evanghelicii care il sustin pe presedinte, din alte motive. Ei au abordat in mod pozitiv aceasta problema si acum se tem ca s-a mers prea departe, deoarece ei nu sustin raziile ordonate de presedintele Trump. Cred ca cei apropiati presedintelui pot schimba situatia.

Reporter: Apelati la presedinte sa retraga ordinul pentru razii?

Nancy Pelosi: Fac apel la credinciosi si la organizatiile religioase ca ei sa faca apel la presedinte. Ei l-au ajutat sa devina presedinte si cred ca il pot influenta mai bine.

Nancy Pelosi a spus ca liderii evanghelici i-au zis ca multe dintre familiile care urmeaza sa fie deportate duminica, vor fi la biserica.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 783 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.