Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

AO NEWS - 23-24 iulie 2019

Din sumarul editiei: Comisia Europeana pregateşte ajutoare de ordinul miliardelor de euro pentru Irlanda; Vrem ca oamenii sa ramana la ei acasa, a susţinut secretarul de stat american Mike Pompeo in El Salvador; SOS Mediterana şi Medici fara frontiere anunţa lansarea unei noi campanii de salvare a migranţilor; Consilierul şi ginerele preşedintelui american Jared Kushner revine in Orientul Mijlociu la sfarşitul lunii iulie

1. Comisia Europeana pregateşte ajutoare de ordinul miliardelor de euro pentru Irlanda

Comisia Europeana pregateşte un pachet de ajutoare de ordinul miliardelor de euro pentru Irlanda, pentru a compensa pierderile economice provocate de un Brexit fara acord, scrie ziarul The Times.

Uniunea Europeana este gata sa cheltuiasca oricat e necesar pentru a sprijini guvernul irlandez in cazul oricaror perturbari ale comerţului, afirma o sursa diplomatica de rang inalt, citata in editia on line a ziarului britanic.

Publicaţia nu precizeaza valoarea exacta a pachetului de sprijin. Regatul Unit urmeaza sa se retraga din Uniunea Europeana la 31 octombrie.


2. Vrem ca oamenii sa ramana la ei acasa, a susţinut secretarul de stat american Mike Pompeo in El Salvador

Statele Unite doresc ca oamenii sa ramana in ţarile lor, a declarat in San Salvador şeful diplomaţiei americane Mike Pompeo, la incheierea unui turneu care a mai cuprins vizite in Argentina, Ecuador şi Mexic, informeaza AFP.

Cooperarea dintre Statele Unite şi El Salvador se va consolida din toate punctele de vedere pentru a combate emigrarea ilegala, au dat asigurari Mike Pompeo şi preşedintele salvadorian Nayib Bukele in cadrul unei scurte conferinţe de presa organizata la incheierea discuţiilor care au durat aproximativ o ora.

In fiecare zi, 300 de salvadorieni pornesc la drum in direcţia visului american pentru a scapa de saracie şi de violenţa bandelor de infractori, conforme estimarilor oficiale.


3. SOS Mediterana şi Medici fara frontiere anunţa lansarea unei noi campanii de salvare a migranţilor

Organizaţiile caritabile SOS-Mediterana şi Medici fara frontiere au anunţat lansarea unei noi campanii de salvare a migranţilor in largul coastelor libiene, transmit AFP şi dpa.

In cadrul acestei campanii, nava Ocean Viking, sub pavilion norvegian, urmeaza sa ajunga la sfarşitul acestei luni in centrul Mediteranei, a precizat Medici fara frontiere intr-un comunicat. Nava are un echipaj format din 31 de persoane, este dotata cu o clinica medicala şi patru barci de salvare de mare viteza.

Cel puţin 426 de migranţi au murit pe mare de la inceputul acestui an in incercarea de a ajunge in Europa, sperand la o viaţa mai buna. Zilele trecute, garda de coasta greaca a anunţat ca nava de croaziera Marella Discovery a salvat in apropiere de Peloponez 111 migranţi, inclusiv 33 de minori, care incercau sa ajunga in Italia cu o barca.


4. Consilierul şi ginerele preşedintelui american Jared Kushner revine in Orientul Mijlociu la sfarşitul lunii iulie

Consilierul special şi ginerele preşedintelui american Jared Kushner va reveni in Orientul Mijlociu la sfarşitul lunii iulie pentru discuţii despre planul Statelor Unite vizand soluţionarea conflictului israeliano-palestinian, conform unui inalt oficial al administraţiei Trump, potrivit Agerpres.

Jared Kushner se va intoarce in regiune la sfarşitul lunii iulie pentru discuţii in scopul prelungirii impulsului lansat prin conferinţa din Bahrein in legatura cu aspectul economic al planului, conform informaţiilor furnizate de oficialul american, sub protecţia anonimatului. Conferinţa din Bahrein a fost boicotata de partea palestiniana, care acuza administraţia americana ca utilizeaza argumentul economic in scopul impunerii unor anumite soluţii politice.

Totodata, deplasarea lui Jared Kushner in regiune are loc in contextul unor relaţii foarte incordate intre Statele Unite şi Iran.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.