Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

SUA: Donald Trump a primit in biroul sau victime ale persecutiei din intreaga lume

Bine ati venit la aceasta editie a emisiunii „Mapamond Crestin”! Victimele persecutiei religioase sunt ascultate rar, insa recent zeci de astfel de victime s-au intalnit cu presedintele Statelor Unite. Presedintele Trump le-a ascultat povestile si le-a oferit sustinerea sa. Libertatea religioasa este una dintre prioritatile administratiei sale si aceasta intalnire cu victimele persecutiei religioase este una dintre demonstratiile acelui angajament.

A fost un eveniment extraordinar si emotionant in Biroul Oval, in cadrul caruia presedintele Trump a ascultat oameni din intreaga lume care au fost persecutati din cauza credintei lor.

Esther: Sunt Esther din Nigeria si am fugit de Boko Haram.

Barbat: Nadia a primit Premiul Nobel pentru Pace.

Nadia Murad, Premiul Nobel pentru Pace: Eu sunt din Irak. Familia mea nu mai e cu mine, fiindca am fost atacati de Statul Islamic si nimeni nu ne-a protejat. Dupa 2003 am parasit tara noastra natala. Cand Statul Islamic ne-a atacat in 2014, mama si 6 din fratii mei au fost ucisi.

Presedintele a insistat sa auda mai multe povesti de viata, in ciuda programului sau incarcat.

Barbat: Presedintele trebuie sa plece.

Donald Trump: As dori sa mai ascult cateva persoane.

Barbat: Bine.

Femeie: Familia mea a fost persecutata in Iran. Majoritatea iranienilor sunt de partea dumneavoastra.

Donald Trump, presedintele SUA: Ne explicati ce se intampla in Iran?

Femeie: Parintii mei sunt pastori crestini. Toata familia mea a fost arestata. Parintii mei si fratele meu au fost eliberati pe cautiune si asteapta procesul si o sentinta lunga.

Ei au fost invitati impreuna cu alte sute de persoane sa isi spuna povestea si sa participe la initiativa presedintelui Trump de a promova libertatea religioasa.

Paula White, pastor si consilier pe teme religioase: Sunt reprezentate peste 16 tari. In sala se afla vreo 27 de oameni. Ieri am vazut mii de oameni care nu au putut intra. Va multumim, domnule presedinte ca sunteti un lider curajos care apara libertatea religioasa nu doar in tara noastra, ci si in tarile din intreaga lume, indiferent de religie, pentru a ne putea exercita credinta.

Pastorul Paula White a vorbit despre a doua Reuniune ministeriala pentru promovarea libertatii religioase care a avut loc saptamana trecuta. Potrivit Departamentului de Stat, 80% din populatie traieste intr-o zona unde sunt in vigoare restrictii religioase.

Mike Pompeo, Secretar de Stat SUA: Tuturor oamenilor de pe glob trebuie sa le fie permisa practicarea credintei in mod deschis, in casele lor, in locurile de inchinare, in spatii publice si sa creada in ce doresc ei sa creada.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 784 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.