Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

SUA: Alianta Internationala pentru Libertatea Religioasa

La incheierea intrunirii, Secretarul de Stat Mike Pompeo a anuntat infiintarea unei Aliante Internationale pentru Libertatea Religioasa pentru ca persecutia religioasa sa fie o prioritate. Unul ditre scopurile aliantei va fi acela de a trage la raspundere tarile care neaga oamenilor dreptul de a-si practica credinta.

Secretarul de Stat Mike Pompeo a fost vizibil multumit cu raspandirea lucrarii din acest an la care numarul participantilor a crescut cu sute de oameni fata de anul trecut. Secretarul de Stat a afirmat ca este bine ca libertatea religioasa este importanta pentru miliarde de oameni din intreaga lume. Din acest motiv, el a anuntat urmatorul pas important.

Mike Pompeo, Secretar de Stat SUA: Lansam Alianta Internationala pentru Libertatea Religioasa.

Secretarul de Stat Mike Pompeo spera ca alinata va intruni tarile cu aceeasi mentalitate, pe langa aceasta conferinta anuala.

Mike Pompeo: Aceasta va asigura un spatiu pentru munca pe care o depunem aici, care sa prospere de-a lungul anului.

Pompeo a parcurs multe cazuri de persecutie religioasa, chiar si la aceasta conferinta, mentionandu-i pe cei care nu au sansa de a fi aici, cum ar fi oamenii din Cuba.

Mike Pompeo: Saptamana trecuta, guvernul din Cuba nu le-a permis sa se urce in avion pentru a veni la Washington D.C., ca sa-si exercite libertatea religioasa. Acesta este regimul actual intolerant din Havana.

Pompeo a spus despre China ca este tara in care se incalca cel mai mult libertatea religioasa.

Mike Pompeo: Este cu adevarat pata neagra secolului.

Din 2017, guvernul chinez a retinut mai bine de un milion de musulmani si alte minoritati.

Mike Pompeo: Partidul Comunist Chinez controleaza viata si sufletul chinezilor.

Vicepresedintele Mike Pence a salutat lucrarea ministeriala din partea presedintelui. In consecinta, Casa Alba va lua masuri severe in lupta pentru libertatea religioasa.

Mike Pence: Incepand de azi, SUA aplica sanctiuni impotriva a doi lideri de armata sprijiniti de Iran pentru tot ce au facut. Ii vom trage la raspundere.

Mike Pompeo: Oamenii din intreaga lume vor vedea ca miscarea noastra abia a inceput.

Pompeo a mai adaugat ca el este constient de faptul ca alte tari au fost descurajate de China comunista ca sa nu vina la intrunirea din acest an. El i-a onorat pe cei care au venit, in ciuda presiunii. Insa, el a spus ca i-a remarcat pe cei care au cedat presiunii si nu au venit.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 784 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.