Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Interviu cu Secretarul de Stat american Mike Pompeo

Secretarul de Stat Mike Pompeo este un crestin devotat care spera sa vada modul in care libertatea cuprinde lumea intreaga. Recent, el a stat de vorba cu colegul nostru David Brody pentru a vorbi despre viziunea sa.

David Brody: Fiind un diplomat important al Statelor Unite, nu se stie niciodata unde poate fi Mike Pompeo. L-am intalnit la Washington unde a supravegheat a doua Reuniune ministeriala pentru promovarea libertatii religioase. Lideri religiosi din intreaga lume au venit la Departamentul de Stat pentru a cauta metode mai bune pentru a lupta impotriva persecutiei din intreaga lume.

Mike Pompeo, Secretar de Stat SUA: Stim ca suntem binecuvantati aici. Acest drept este trecut in Constitutia Statelor Unite. Insa, situatia nu este aceeasi in toate tarile din lume.

David Brody: Asa este. Persecutia religioasa este in crestere, insa numarul de refugiati care pot veni in Statele Unite este in scadere. In acest an doar 30.000 de refugiati au primit azil. Pompeo spune ca scopul acestei conferinte este acela de a gasi solutii pentru ca refugiatii sa aiba parte de o viata mai buna acasa.

Mike Pompeo, Secretar de Stat SUA: Misiunea noastra este aceea de a crea conditiile necesare in tarile lor pentru ca ei sa aiba parte de libertate religioasa in tara lor, sa nu fie nevoiti sa isi paraseasca tara, prietenii, biserica lor, sinagoga lor, moscheea lor, tot ce cunosc si iubesc.

David Brody: Libertatea religioasa este un drept de baza. Astfel, admistratia Trump a fondat o noua comisie pentru apararea drepturilor inalienabile pentru a ajuta la definirea acelor drepturi. Potrivit unor grupuri liberale, asta ar putea insemna o pierdere a unor drepturi ale femeilor, ale grupurilor minoritare.

 

Mike Pompeo: Cand incepi sa spui ca mii de lucruri sunt drepturi, atunci drepturile fundamentale isi pierd din importnata, cum ar fi libertatea de inchinare, prin care ne putem pastra demnitatea ca fiinte umane. Vom examina aceste drepturi, vom vedea cum au fost interpretate de fondatorii acestei tari, de Constitutie.

David Brody: Constitutia vorbeste despre o tara credinicioasa. Pentru Secretarul de Stat Mike Pompeo, aceasta Reuniune ministeriala pentru promovarea libertatii religioase este o misiune personala. Credinta sa crestina se afla in centrul vietii sale si il indeamna sa actioneze. Ce este important pentru dumneavoastra?

Mike Pompeo: In calitate de crestini, stim ce spune Biblia despre cum sa ne comportam cu aproapele.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 784 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.