Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

ARMENIA: Copiii armeni afla despre Isus intr-o tabara de vara

Copiii armeni ajung sa afle despre Isus intr-o tabara din Europa de Est datorita organizatiei Mercy Projects. Multi dintre acesti tineri armeni vin din medii defavorizate si cu o incarcatura spirituala si emotionala serioasa. Peter Wooding de la Global News Alliance ne va arata cum transforma Evanghelia vietile acestor tineri.

Peter Wooding, Global News Alliance: In ultimul deceniu, sute de copii armeni au fost atinsi de programele organizatiei Mercy Projects si viata lor s-a schimbat in taberele de vara ale organizatiei de pe coasta Republicii Georgia. Unii din mediile defavorizate se intorc in tabara sa slujeasca in calitate de consilieri. Gor este inca afectat dupa ce si-a pierdut mama. Deoarece tatal lui este alcoolic, copilul ar putea ajunge la un orfelinat.

Femeie: Este un copil special pentru mine, deoarece a fost atat de fericit in tabara. Canta ori de cate ori lucra la un proiect. M-am interesat de situatia lui si am aflat ca nu e tocmai frumoasa. In tabara, el a avut parte de o experienta noua si de o oportunitate noua.

Peter Wooding: Gor spera ca darul de a canta pe care l-a primit de la Dumnezeu il va ajuta sa isi indeplineasca visul si sa devina un cantaret profesionist. Multi copii din Armenia sunt ajutati sa isi descopere potentialul, mai ales prin cursurile biblice tinute zilnic in tabara. Ce au invatat despre Dumnezeu?

Baiat: Dumnezeu ma iubeste si Dumnezeu ma ajuta.

Fata: Eu am invatat povestiri si am invatat ca Dumnezeu ma iubeste.

Peter Wooding: Avand in vedere ca aceasta generatie noua de armeni se apropie de Dumnezeu prin taberele organizate de Mercy Projects, se spera ca datorita credintei lor ei vor influenta tara lor pentru Hristos.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 784 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.