Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

ANGLIA: Eleva londoneza eliminata temporar din scoala fiindca ar fi facut comentarii anti-LGBT

Pana ieri, nu am stiut ce inseamna „homofob”. Inseamna ca nu-ti plac cei din comunitatea LGBT. Am ramas nedumerita cand ea (profesoara) mi-a zis ca sunt homofoba.

Kaysey, o fetita de 10 ani, eleva la o scoala primara din sudul Londrei, a fost eliminata timp de cinci zile fiindca ar fi facut comentarii homofobe in cadrul unei lectii despre LGBT, sustinuta in timpul lunii LGBT.

Nu sunt homofoba, dar sunt impotriva predarii lectiilor despre asta in scoli.

Kaysay, o eleva model din scoala primara, a negat acuzatiile facute de directoarea Susan Papas, anume ca ar fi spus ca „oamenii din comunitatea LGBT ar trebui omorati”.

Cred ca incearca sa deruteze copiii, intrebandu-i ce sunt. Inainte, toti stiau ce inseamna LGBT, dar stiau si ce sex au. Acum, oamenii sunt confuzi, si spun ca sunt bisexuali sau transgender. Oamenii spun ca este in regula. Inainte ca toate acestea sa se intample, oamenii erau stiau sigur cine sunt, dar acum nu mai stiu.

Nu mama imi spune sa vorbesc aceste lucruri, este parerea mea. Nu mama merge la scoala, sa poata vedea ce se petrece, ci eu ma duc. Cand vorbesc despre interzicerea lectiilor despre LGBT, imi exprim propria opinie. Lectiile acestea afecteaza copiii, desi poate nu credeti. Copiii raman marcati fiindca incep sa-si piarda increderea in ei insisi. Se intreaba de ce sa ramana cine sunt, cand pot fi altcineva.

Profesorii spun ca lectiile acestea le fac bine copiilor, primesc informatii care ii ajuta sa fie mai multumiti de cine sunt. Vrei sa spui ca lucrurile stau invers?

Da, vreau sa spun ca profesorii si alti oameni care ii invata pe copii acestea lucruri se inseala. Ei spun ca le fac un bine copiilor si altor oameni, dar nu e asa. Inainte de asta, oamenii stiau cine sunt, stiau ce ii facea mandri, se cunosteau pe ei insisi. De cand a inceput sa se vorbeasca despre aceste lucruri, copiii din scoli se confrunta cu intrebari despre sexul lor, incepand cu varsta de patru ani. Unii copii de patru ani spun ca nu vor sa mai fie fetite sau baietei, deoarece gradinitele si scolile ii invata pe copii ca pot fi altceva decat sunt.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.