Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

AO NEWS - 30-31 iulie 2019

Din sumarul editiei: Ziua Imnului Naţional, celebrata in Piaţa Tricolorului din Capitala; Comisia Europeana aloca peste 4 milioane de euro pentru a sustine libertatea presei si jurnalismul de investigatie; Atac armat la un festival din California soldat cu mai multe victime

1. Ziua Imnului Naţional, celebrata in Piaţa Tricolorului din Capitala

29 iulie este ziua imnului national. Manifestarile au avut loc in marile oraşe şi in toate garnizoanele din ţara.

La Bucureşti, ceremonia dedicata evenimentului a fost sustinuta in Piaţa Tricolorului, situata in faţa Cercului Militar Naţional, conform Adevarul.ro. Aici Ministerul Apararii a organizat un ceremonial militar si religios cu ocazia Zilei Imnului National. Acest program a cuprins un serviciu religios, dar si un concert de muzica reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale. Au fost prezente şi alte institutii: Jandarmeria, Politia de Frontiera si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Ziua Imnului National al Romaniei este sarbatorita in fiecare an din 1998, iar prima intonare a Imnului „Deşteapta-te, romane” a avut loc in 29 iulie 1848 la Ramnicu Valcea.

2. Comisia Europeana aloca peste 4 milioane de euro pentru a sustine libertatea presei si jurnalismul de investigatie

Comisia Europeana aloca peste 4 milioane de euro pentru a sustine libertatea presei si jurnalismul de investigatie. Suma totala a finantarii ajunge la 4,2 milioane de euro si face parte din angajamentul Uniunii Europene pentru a promova, respectiv a incuraja libertatea si pluralismul mass-media, informeaza Rador.

Suma va fi alocata prin intermediul a trei arii de actiune. Prima consta intr-un mecanism de reactie la nivelul intregii Uniuni pentru a reduce incalcarile si deteriorarea libertatii presei in statele membre. A doua isi propune crearea unui fond destinat sustinerii jurnalismului de investigatie transfrontalier in UE, iar cea de-a treia arie de actiune face apel la partile interesate, ex: jurnalisti, ONG-uri sa propuna proiecte care sa contribuie la sprijinirea jurnalismului independent si a cooperarii jurnalistice intre statele membre sau care sa reafirme importanta libertatii presei si a eticii jurnalistice in Uniunea Europeana.

3. Atac armat la un festival din California soldat cu mai multe victime

Un atac armat a avut loc la un festival culinar din Gilroy, California. Un barbat a deschis focul asupra mulţimii provocand moartea a trei persoane şi ranirea altor 15, potrivit Adevarul.ro. Se presupune ca atacatorul ar fi intrat la festival printr-o gaura din gardul exterior şi este posibil sa nu fi acţionat singur. NBC Bay Area a transmis ca membrii echipajelor de pe ambulanţe au fost informaţi ca 11 persoane „sunt la pamant” dupa focurile de arma. In videoclipurile postate pe reţelele sociale mai mulţi oameni pot fi vazuţi cum alearga ingroziti, iar in spate se aud focuri de arma.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.