Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

FILIPINE: Manny Pacquiao: Cea mai mare victorie este castigarea oamenilor pentru Hristos.

Legendarul pugilist Manny Pacquiao a dovedit, din nou, excelenta sa in ring dupa ce l-a invins pe Keith Thurman si a devenit astfel campion mondial WBA la categoria semimijlocie. In calitate de senator si legenda a boxului in Filipine, Pacquiao a impartasit cu indrazneala credinta sa crestina.

In urma cu cateva zile, dupa ce Manny Pacquiao l-a invins pe Keith Thurman si a devenit campion mondial WBA la categoria semimijlocie se vorbeste deja despre o noua confruntare cu Floyd Mayweather. Pacquiao, in varsta de 40 de ani, I-a multumit lui Dumnezeu pentru victoria obtinuta in meciul cu Thurman, care este mai tanar cu 10 ani, spunand ca el a castigat deoarece a fost binecuvantat de Dumnezeu. Antrenamentele sale au inclus si studii biblice in timpul noptii si servicii de inchinare cu familia si personalul sau. La petrecerea organizata pentru a sarabatori aceasta victorie un invitat a scris pe o retea de socializare: „Mi-a castigat respectul datorita respectului sau fata de Dumnezeu si pentru dorinta sa ca tot mai multi oameni sa aiba o relatie personala cu Isus.”

Manny Pacquiao, campion modial WBA: Cititi Biblia neincetat, rugati-va neincetat. Pana cand? Cat traiti pe acest pamant, deoarece va modelati destinul. Care este calea de urmat? Puteti alege intre suferinta vesnica sau fericire vesnica. Evrei 9:27-28: „Şi, dupa cum oamenilor le este randuit sa moara o singura data, iar dupa aceea vine judecata, tot aşa, Hristos, dupa ce S-a adus jertfa o singura data, ca sa poarte pacatele multora, Se va arata a doua oara nu in vederea pacatului, ci ca sa aduca mantuirea celor ce-L aşteapta.”

Potrivit lui Pacquiao, Dumnezeu l-a asezat intr-o pozitie influenta pentru a vesti Evangelia in randul oamenilor. Ca membru al Senatului din Filipine, pasiunea sa pentru Biblie l-a inspirat sa sustina o lege privind Ziua Nationala a Bibliei, care spune: „Fiind o tara predominant crestina, cea mai mare tara crestina din Asia, aceasta lege recunoaste valoarea Bibliei Sfinte ca fiind centrul credintei crestine.”

Manny Pacquiao: Cu totii avem nevoie de Cuvantul lui Dumnezeu pentru a ne indruma in toate domeniile vietii noastre.

In ianuarie, Pacquiao l-a invins pe Adrien Broner castigand meciul prin decizie unanima pastrand titlul mondial la categoria semimijlocie. Vestirea Cuvantului lui Dumnezeu a devenit un stil de viata pentru Manny Pacquiao. In cariera sa sportiva, pe langa victorii, scopul lui a fost mereu acela de a castiga oameni pentru Hristos, chiar si pe oponentii sai. Cu cateva zile inainte de meciul cu Broner, Manny s-a bucurat cand personalul lui Broner a participat la studiul sau biblic.

Manny Pacquiao: Au venit de trei ori. Sunt convins ca Dumnezeu i-a ajutat sa inteleaga adevarul depsre Isus si acesta este punctul culmimant al fiecarui meci al meu.

Desi nu s-a simtit bine, Pacquiao a vorbit celor care au participat la petrecerea organizata pentru a sarabatori victoria cu Thurman despre darul lui Dumnezeu, acela al vietii vesnice. Pentru el, aceasta este cea mai mare victorie posibila.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 785 - august 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.