Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Poveste de viață: Ben Kinchlow, aviator, evanghelist și moderator CBN, a plecat la Domnul

Ben Kinchlow a fost un moderator iubit al emisiunii 'Club 700', alături de Pat Robertson, timp de 17 ani. Kinchlow, un evanghelist american, a plecat acasă la Domnul în luna iulie. Iată un mic tribut adus unui om de seamă !

Ben Kinchlow, unul dintre moderatorii emisiunii ``Club 700`` vreme de aproape două decenii, a murit pe 18 iulie dimineața devreme. Cunoscut pentru simțul umorului și personalitatea caldă, prietenia sa cu Pat Robertson și cu colegii moderatori a fost una plină de veselie și deseori emisiunile erau imprevizibile.

Fiu al unui slujitor metodist, Ben a servit 13 ani în aviația americană și, după ce L-a primit pe Hristos în anii `70, a condus programe de reabilitare pentru oameni drogați și alcoolici și a fondat o lucrare pentru tineri.

După ce a fost invitat să vorbească la ``Club 700``, Ben a fost rugat să fie gazdă a emisiunii.

Nu știai că vei deveni gazdă, credeai că doar vei veni din Killeen să fii împreună cu noi.

Ben Kinchlow: Nici nu mi-a trecut prin minte !

Dar ce credeai, că doar vei da niște telefoane ?

Ben Kinchlow: Da, mă gândeam că voi fi în public. Ați spus că era un director și că el ne punea să răspundem la telefon: ``Pat, tocmai am primit un apel de la cineva.`` - Puteam face asta, nu ?

- Da.

Ben Kinchlow: Iată-mă aici în această emisiune și după aceea dau mâna cu cei de la consiliu, îi întreb ce mai fac și le spun că sunt încântat că sunt aici și așa mai departe, după care mi-am dat seama că directorul se tot uita la mine și mă întrebam de ce. În sfârșit, am continuat să strâng mâinile, când îmi spune:

Dle Kinchlow, intrăm în emisie în două minute, luați loc !”

Mă gândeam că poate voiau să audă mărturia mea în detaliu, așa că m-am așezat pe unul dintre scaunele invitaților și mă uitam la oameni, întrebându-i parcă ce mai fac, cum se simt. Ciudat, însă, directorul continua să se uite la mine, după care a spus:

Dle Kinchlow, mai avem un minut până intrăm în direct, vă puteți lua locul, vă rog ?”

Mă gândeam că ar fi fost momentul potrivit să întreb unde e locul meu.

I-am spus: „Unde ar trebui să fiu ?” El s-a uitat la mine de parcă tocmai îl pocnisem.

- Nu ți-au spus ?

- Ce să-mi spună ?

Pat, Henry și Ezra, sunteți gazde ale emisiunii `Club 700`.

Aceasta a dus la ocuparea funcției de moderator cu normă întreagă. El și-a asumat și rolul de a ajuta la pornirea lucrării Operation Blessing.

Ben Kinchlow: El m-a chemat aici și am discutat despre viziunea primită de la Domnul.Domnul mi-a transmis un pasaj din Isaia 58 și mi-a spus că vom merge și-i vom ajuta pe săraci, vom hrănii flămânzii și vom trimite...

Am spus: „Foarte bine, Pat, nemaipomenit !”

El a spus:O vom numi Operation Blessing.

Mă gândeam:Ce tare !”

Stăteam într-un scaun ca acesta.

I-am spus: Pat, e minunat !”

Îi vom spune Operation Blessing.

I-am spus că foarte bine, iar el mi-a spus că eu aveam să fiu responsabil.

El se pricepe la din astea.

Faimos pentru stilul său interactiv, îi plăcea și oportunitatea de a-L vesti pe Hristos telespectatorilor emisiunii ``Club 700``.

Ben Knichlow: Poți spune cu mine: Doamne Isuse, vino în viața mea.” El îți va schimba viața ! Îți va da ceea ce căutai cu adevărat toată viața ta și toate acele elemente care îți lipsesc. Poate te întrebi de ce nu te mulțumește nimic, de ce nu încetezi să cauți acel ceva. E Isus !

Ben era un prieten bun și, deși îi vom simți lipsa și ne rugăm ca Dumnezeul oricărei mângâieri să-i mângâie familia, abia așteptăm să-l reîntâlnim.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 289 - august 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.